Ne propustite

Požurite i nabavite svoju kartu za koncert Miše Kovača u Biogradu na Moru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prodane promo ulaznice za Mišin koncert u Biogradu na moru, u prodaji ulaznice po regularnim cijenama.

Početkom lipnja najavljen je veliki koncert Mate Miše Kovača 27.6.2014 u Biogradu na Moru na nogometnom stadionu HNK Primorac, te su puštene u prodaju promo ulaznice po cijeni nižoj za 10 kn od regularne cijene ulaznica.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač nešto se i naziralo Ivana Kovač pokazala goli trbuh, a rezana majica koju je obukla imala je i zanimljiv natpis!

Podsjetimo, 11 travnja 2014 u krcatoj Spaladium Areni legenda hrvatske estrade Mišo Kovač, vrativši se pred splitsku publiku održao je koncert za pamćenje.

U Splitu se u cijeloj godini nije desila takva navala obožavatelja na neki koncert. Nema sumnje, ovaj koncert okupit će u Biogradu Dalmaciju, a za one koju su ostali zakinuti velikim spektaklom u Spaladium Areni u travnju, ovo će biti jedinstvena prilika da zajedno sa legendom estrade zapjevaju njegove hitove.

Mate Mišo Kovač i Ivana Kovač na Festivalu nogometa!

Miljenik svih generacija, čija glazbena karijera traje više od četiri desetljeća, potvrdit će još jednom status jedne od najvećih zvijezda domaće zabavne glazbe. Njegova kčerka Ivana Kovač će biti specijalna gošća koncerta.
Mišo Kovač - Ako me ostaviš

Promo ulaznice su već prodane, a ulaznice po regularnim cijenama potražite na mjestima Adriaticketa po cijeni od 80 kn parter, fan pit-90 kn, tribine 120 kn a VIP loža 350 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene