Datumi Škorinih već tradicionalnih koncerata u Lisinskom zakazani su za 8. i 9. ožujak 2017


Sada već tradicionalni, koncerti Miroslava Škore u Lisinskom svake godine privlače sve više publike iz svih dijelova Hrvatske. Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata.  No, Lisinski je uvijek nešto posebno. Nakon prošlogodišnja dva rasprodana koncerta, pod nazivom "Mene zovu tambure!" ove godine održat će se nezaboravan koncert u Lisinskom pod nazivom "Ne vjeruje srce pameti".

Vezani članci Predizborni skup Miroslava Škore u Lisinskom (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) Nastavlja se rat između Andreja Plenkovića i Miroslava Škore: "Njegova Vlada nije parodija, nego tragedija" Severina (Foto: IN Magazin) Mnogi su se pitali hoće li uopće imati snage stati na binu: ''Svakome se u životu nešto događa''

Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro.

Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali... Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugim puni koncertne prostore diljem Hrvatske. Iznimka neće biti niti Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, 8. i 9. ožujka 2017. godine.