Miroslav Škoro održao je koncert za pamćenje u Green Gold Clubu povodom Dana žena.


Vikend u koji smo zakoračili poseban je jer se slavi Dan žena, a jedan od najljepših poklona nježnijem spolu priredio je zagrebački Green Gold Club.

Massimo i Zoran Predin zajedno nastupali u Green Goldu

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro o sukobima u Domovinskom pokretu: "Moja ostavka je dobra za stranku. Ne želim biti živući spomenik" Vesna Vučemilović Škorina sestra odgovorila na prozivke: "Nitko od nas ne smije imati važniji posao od Domovinskog pokreta, sve se može online"

Pozornicom najboljeg kluba u gradu sinoć je vladao miljenik publike svih generacija, a posebice žena, Miroslav Škoro.

Brojna publika uživala je u koncertu prepunom emocija, a odlična atmosfera vladala je do ranih jutarnjih sati. Zvuk tamburice, protkan kroz hitove "Domovina", "Srce jako je", "Jorgovan", "Šil, dil, daj", ali i svevremenske hitove kao što su "Ne dirajte mi ravnicu", "Mata", "Garavušo garava" nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Miroslav Škoro svojim drugim koncertom u Green Gold Clubu još jednom je pokazao kolika je velika ljubav između njega i publike, ali i koliko ta ista publika voli koncerte kojima vlada zvuk tamburica.
Dirnut koncertnom atmosferom Miroslav Škoro najavio je svoj ponovni dolazak u Green Gold Club, a sudeći po dosadašnjim koncertima, kao i ovom sinoćnjem Škoro je uvijek dočekan raširenih ruku, a tako će vjerujemo biti i na svim nadolazećim koncertima.

Svi oni koji sinoć nisu bili na koncertu Miroslava Škore, propustili su pravu feštu u slavonskom duhu, a djelić atmosfere donosimo kroz fotogaleriju Studia25!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook