Ne propustite

Miroslav Škoro nastupa s novim projektom "Sokak bez imena" u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon točno 17 godina, u utorak, 17.veljače 2015, Miroslav Škoro nastupiti će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere. U Lisinskom će nam Škoro, pjevač, autor, televizijski voditelj, diplomat, koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korjeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi.

Pogledaj i ovo Jole video čestitke Ugodne blagdane žele vam i domaće zvijezde: Evo što vam poručuju Jole, Žanamari, Cetinski i drugi!

Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto muljaju kad su se spustili na Mjesec i kako uloviti štuku na mrtvog bandara...?

Regionalna 'new wave' sevdah senzacija dolazi u Zagreb!

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali... Cijena ulaznica je : 110, 130, 150 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene