Zabava do jutra

Miroslav Ilić ponovno nastupio pred zagrebačkom publikom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač narodne glazbe nastupio je u popularnom zagrebačkom klubu.

U sklopu proslave 20 godina postojanja Cluba Roko, sinoć je svoj koncert održao pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić, koji je za sve okupljene priredio odličnu zabavu koja se nastavila do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović Oglasio se i pjevač! Završena je sudska bitka Kićine crne žene i Miroslava Ilića, evo što sud kaže tko je otac njezina sina!

Nakon pola godine ovaj je pjevač ponovno nastupio u tom zagrebačkom klubu te sve obožavatelje svoje glazbe držao budnima i odlično raspoloženima do dugo u noć.

Ne propustite koncert Miroslava Ilića!

Odlično raspoloženi Ilić, koji sam priznaje da se glazbom nije namjerevao baviti, sinoć je otpjevao svoje najveće hitove te ujedno najavio nove pjesme za svoje najvjernije obožavatelje koje će, rekao je, pjevati na nekom od idućih nastupa.

Svoju pjevačku karijeru Ilić je započeo 1972. godine singlom 'Voleo sam devojku iz grada'. 1983. dolazi do izdavanja albuma 'Pozdravi je, pozdravi', koji je prodan u preko milijun primjeraka.

Slijede veliki hitovi koji su evergreen narodne glazbe: 'Tebi' (1986.), 'Balada o nama' (1988.), 'Lažu da vreme leči sve' (1989.), 'Naljutit ćeš me ti' (1993.), 'Amerika, Amerika' (1993.), 'Prošlost moja' (1993.), 'Božanstvena ženo' (1996.), 'Bili smo drugovi' (1996.), 'Lidija' (1998.) i druge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene