Makedonski pjevač sa slovenskom adresom Miro Todosovski prvi se put predstavlja hrvatskoj publici.


Još jedno glazbeno iznenađenje stiže nam iz radionice jednog od najplodonosnijih autora – Mire Buljana. Makedonski pjevač sa slovenskom adresom Miro Todosovski prvi se put predstavlja hrvatskoj publici pjesmom „Mi se noću mirimo“.

Za pjesmu je snimljen i videospot na slovenskoj obali u Piranu i Luciji. Mlada slovenska manekenka Maja Jančar odlično se snašla u spotu.

 "Osjećam da je Miro Todosovski jedan od onih glazbenih tajni koje vas osvoje čim je prvi puta čujete. Iznimna mi je čast da surađujemo i veselim se našim budućim pjesmama. Poruka je skladbe da slušatelju uđe u srce i dušu svojom zaraznom melodijom, poruka teksta životna je skica u kojoj su se mnogi našli, a poruka aranžmana glasi: 'Svidjet ću vam se kada me čujete.' Jedino je ljubav važna – sve su ostalo sitnice. To je poruka pjesme”, rekao je Miro Buljan, autor pjesme „Mi se noću mirimo“

Miro Todosovski (FOTO: PR)

Električne gitare, akustične gitare, bas, klavijature, bubnjeve svira Miro Buljan, a osim njega, prateći je vokal nove pjesme Mire Todosovskog Marko Kutlić.

Redatelj spota Perica Rajčić također je bio jako zadovoljan suradnjom s Mirom. „Miro Todosovski iznimno je talentiran pjevač i po mojem ga mišljenju čeka jako uspješna karijera. Njegov glas i interpretacija pjesme zaista su posebni. Miro je veliki profesionalac i bio mi je zaista užitak raditi s njim te se nadam ponovnoj suradnji", rekao je Perica.