pravo osvježenje

Osvaja na prvu: Talentirani Makedonac osvaja scenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Makedonski pjevač sa slovenskom adresom Miro Todosovski prvi se put predstavlja hrvatskoj publici.

Još jedno glazbeno iznenađenje stiže nam iz radionice jednog od najplodonosnijih autora – Mire Buljana. Makedonski pjevač sa slovenskom adresom Miro Todosovski prvi se put predstavlja hrvatskoj publici pjesmom „Mi se noću mirimo“.

Za pjesmu je snimljen i videospot na slovenskoj obali u Piranu i Luciji. Mlada slovenska manekenka Maja Jančar odlično se snašla u spotu.

 "Osjećam da je Miro Todosovski jedan od onih glazbenih tajni koje vas osvoje čim je prvi puta čujete. Iznimna mi je čast da surađujemo i veselim se našim budućim pjesmama. Poruka je skladbe da slušatelju uđe u srce i dušu svojom zaraznom melodijom, poruka teksta životna je skica u kojoj su se mnogi našli, a poruka aranžmana glasi: 'Svidjet ću vam se kada me čujete.' Jedino je ljubav važna – sve su ostalo sitnice. To je poruka pjesme”, rekao je Miro Buljan, autor pjesme „Mi se noću mirimo“

Električne gitare, akustične gitare, bas, klavijature, bubnjeve svira Miro Buljan, a osim njega, prateći je vokal nove pjesme Mire Todosovskog Marko Kutlić.

Redatelj spota Perica Rajčić također je bio jako zadovoljan suradnjom s Mirom. „Miro Todosovski iznimno je talentiran pjevač i po mojem ga mišljenju čeka jako uspješna karijera. Njegov glas i interpretacija pjesme zaista su posebni. Miro je veliki profesionalac i bio mi je zaista užitak raditi s njim te se nadam ponovnoj suradnji", rekao je Perica.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene