Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetska legenda borilačkih sportova Mirko Cro Cop Filipović podržao je nacionalni projekt POKRENI SE! Kineziološki tim spreman je za ljetna vježbanja s građanima na atraktivnim lokacijama na kojima nas očekuju besplatni treninzi vlastitom snagom!


I svjetska legenda borilačkih sportova Mirko Cro Cop Filipović podržao je nacionalni projekt POKRENI SE! Naš priznati sportaš pozvao je na zajednička ljetna vježbanja naglašavajući važnost osvješćivanja vlastitog tijela.

>> VIDEO Vježbajte s nama: Kružni trening s Marijem Anićem Kremićem!

Vezani članci Slika nije dostupna CRO COP LJUT ZBOG ERDOGANA: 'Ovakav doček se može doživjeti samo u pri**zdini' Slika nije dostupna Obitelj Cro Copa teško podnosi borbe: 'Ovdje se može glava izgubiti!'

“Pozivam sve da treniraju, da vježbaju i bave se sportom, osjećat ćete se bolje i biti zdraviji. Pokrenite se ovog ljeta u pet gradova Hrvatske!“ – poručio je Mirko Filipović.

Nacionalni projekt POKRENI SE! ljetnu turneju započinje 13. lipnja u 09.30 sati na drubrovačkom Revelinu. Tim trenera Marija Anića Kremića, u kojem su kineziolozi Nataša Vaci i Jan Doležal, spreman je svoje znanje i vještine prenijeti građanima i potaknuti ih na osvješćivanje vlastitog tijela. Nakon odrađenih treninga nutricionistkinja projekta Karmen Matković biti će na raspolaganju svima za besplatne savjete o pravilnoj prehrani. Svim vježbačima partneri projekta osigurali su prigodne poklone poput KOZMO prostirki, majica i vode.

U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom i videom kroz sportske razglednice. POKRENI SE! su do sada podržali glazbenica Danijela Martinović, radijski DJ-i Ivana Mišerić i Saša Lozar, brončani rukometaši Lovro Šprem i Luka Stepančić, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić, te mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook