premijera spota

Nagrađena zagrebačka glazbenica objavila novi singl "Stella" s hvaljenog albuma "Call me up"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miriiam je prošle godine objavila album "Call me up" koji je oduševio slušatelje i kritiku pa se našao i na listama najboljih albuma godine. Sada predstavlja singl "Stella".

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam krajem prošle godine objavila je album "Call Me Up" kojeg je predstavila istoimenim singlom. Sam album je oduševio slušatelje i kritiku pa se našao i na listama najboljih albuma godine. S njega smo već smo imali prilike čuti singlove „Knot“, „Simple-Minded Love“ i „Call Me Up“ na kojima je predstavila svoj vokal, estetiku i prepoznatljiv sanjivi zvuk, a sad je došlo vrijeme za plesni singl „Stella“.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera Talentirana glazbenica Jessa ostvaruje svoje glazbene snove s producentima Eda Sheerana, grupe U2, Lady Gage i Kylie Minogue

„Stella je jedna od pjesama s albuma koja ljudima nerijetko zapne za uho. Tematski se nekako i naslanja na „Call Me Up“ i zamisao koja leži iza te pjesme, samo što im je različit temperament. Jedna je zimski obojena melankolijom, a druga – upravo objavljena Stella – istoj ideji pristupa iz razdragane pozicije. Dobro joj stoji proljetni umor, ali i utopijske ideje o sretnome završetku.“ – govori nam Miriiam.

Miriiam je rado slušana i na digitalnim servisima, pa tako od objave albuma prvijenca broji preko 100 000 preslušavanja samo na digitalnoj platformi Spotify. Kao potvrda kvalitete tu je i Rock&Off kipić za Veliki prasak godine, a sudjelovat će i na drugoj po redu Rock&Off turneji ovog ljeta na kojoj će svoju glazbu predstaviti po klubovima i festivalima diljem Hrvatske.

I ovaj put za produkciju su zaslužni Toni Tkalec i Edvin Đerahović iz Penthouse Studija, a za spot Ela Ban i Pavle Kocanjer.

Pjesma „Stella“ kao i sam album „Call Me Up“ u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupni su putem svih digitalnih glazbenih platformi, a uskoro će album dobiti i svoje vinilno izdanje.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Alen Vitasović - 8 Alen Vitasović Alen Vitasović In Magazin: Alen Vitasović - 6 +19 In Magazin: Alen Vitasović - 4 Celebrity Alen Vitasović završio u bolnici, zbog bolesti je otkazao sve koncerte: "Moram koristiti kolica, mučim se"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey (Foto: Getty images) Halsey (Foto: Getty images) Halsey Halsey (Foto: Getty Images) +11 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Grudi je prekrila tek blještavim trakicama, a ostatak outfita teško je uopće opisati: ''Vrištim, ti si ikona!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene