''Kuća bez krova''

Mile Kekin s bendom u The Garden Breweryju predstavlja samostalni album

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

“Kuća bez krova”, priča je o Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi, a svoje intimno djelo Mile je zamislio kao svirani film s deset scena.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja samostalni album “Kuća bez krova” , koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u pivovaru Kekin dolazi u punoj postavi s pratećim bendom. Bit će to dan rezerviran za druženje nakon posla uz craft pivo i poseban menu na Žitnjaku.

Pogledaj i ovo Mile Kekin Uvertira u daljnje planove Mile Kekin na svoj rođendan objavio live verziju pjesme ''Samo za taj osjećaj'' i službeno započeo turneju!

 “Kuća bez krova”, priča je o Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi, a svoje intimno djelo Mile je zamislio kao svirani film s deset scena. Album su obilježili singlovi "Reno 4", nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj , putni "Atlas", kao i "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja".

Kekina prate Danko Krznarić na gitari, synthu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom. Mile će s bendom odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su „Dolje je bolje“, „Maslina“ ili „U dva oka“. Pridružit će im se talentirana Luce, jedno od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene sa svojim impresivnim i magičnim vokalom.

Mile Kekin - Atlantida feat. Bajaga

Gardenov glavni kuhar chef Marko Palfi za ovu je priliku osmislio menu koji će se služiti u dvorištu pivovare na Barbaq štandu, a čeka vas selekcija burgera i finih sendviča, dok na sve to savršeno paše Gardenovo pivo koje će se točiti odmah s izvora.

Druženje na Žitnjaku će započeti Tomo Šunjić s DJ setom, a vrata se otvaraju već u 17:00, dok koncert počinje u 20:00. Glazba, hrana i pivo, u vrtu Gardena na Žitnjaku savršena su kombinacija i poziv za druženje nakon posla.

Ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene