Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je vani!


Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je „Reno 4“. „Reno 4 je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja“ - objavio je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Vezani članci Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica otkrila posjeduje li onu manje slatku stranu: ''Kad prijeđeš granicu kod mene, to je strašno'' Slika nije dostupna Coldplay objavili novi spot – šarenilo koje je oduševilo!

Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

„Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe.“ - rekao je Mile Kekin.

„Reno 4“ prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovat će se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, bit će to posveta njegovim uzorima; Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov glazbeni put.
Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene“ - zaključio je Mile.

U pripremi je i video spot koji će izaći za dvadesetak dana.