Cvjetni trg, zagrebačka špica, lijepo vrijeme, blagdansko ozračje i mnoštvo obožavatelja, bilo je i više nego dovoljno da 'Kradljivica srca' Mile Elegović oživi u samom srcu metropole.


Koncertom koji je održala sa svojim Green House Blues Bandom koji broji trinaest članova, Mila je svome gradu, kao i fanovima poklonila nešto o čemu je dugo sanjala. Na najljepši mogući način predstavila je svoj aktualni album 'Kradljivica srca' u izdanju Hit Recordsa na kojeg je iznimno ponosna, a pjesme koje su se našle na albumu autorski potpisuje Mila.

Tajanstveni Joker osvojio srce Mile Elegović i dobio ulogu u novom video spotu

Vezani članci Slika nije dostupna Špica puna poznatih faca: Severina, Maja Šuput, Mikići stigli iz Japana... Slika nije dostupna Zagrebačka špica kao plaža na Jadranu!

Nakon što je otpjevala nekoliko pjesama sa spomenutog albuma, Mila je brojnim obožavateljima koji su strpljivo čekali, potpisala albume, fotografirala se s njima, ali i kratko porazgovarala.
Nekoliko dana prije same promocije Mila je istaknula kako je prisutna i manja doza treme, ali čim je stala na pozornicu male božićne kugle, koja je dočaravala pravu blagdansku atmosferu i zapjevala 'Koku', 'Kradljivicu srca'... trema je nestala.

Svoju kolegicu iz kazališta došla je podržati glumica Jasna Palić Picukarić, kao i operni pjevač Ronald Braus, koji su Mili čestitali na izlasku albuma, te joj poželjeli puno uspjeha na glazbenoj sceni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook