Cvjetni trg, zagrebačka špica, lijepo vrijeme, blagdansko ozračje i mnoštvo obožavatelja, bilo je i više nego dovoljno da 'Kradljivica srca' Mile Elegović oživi u samom srcu metropole.


Koncertom koji je održala sa svojim Green House Blues Bandom koji broji trinaest članova, Mila je svome gradu, kao i fanovima poklonila nešto o čemu je dugo sanjala. Na najljepši mogući način predstavila je svoj aktualni album 'Kradljivica srca' u izdanju Hit Recordsa na kojeg je iznimno ponosna, a pjesme koje su se našle na albumu autorski potpisuje Mila.

Tajanstveni Joker osvojio srce Mile Elegović i dobio ulogu u novom video spotu

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Plijenila poglede znatiželjnih prolaznika: Franka Batelić pokazala duge noge na zagrebačkoj špici Slika nije dostupna Ovako to rade u susjedstvu: 'Prošetajte' beogradskom špicom

Nakon što je otpjevala nekoliko pjesama sa spomenutog albuma, Mila je brojnim obožavateljima koji su strpljivo čekali, potpisala albume, fotografirala se s njima, ali i kratko porazgovarala.
Nekoliko dana prije same promocije Mila je istaknula kako je prisutna i manja doza treme, ali čim je stala na pozornicu male božićne kugle, koja je dočaravala pravu blagdansku atmosferu i zapjevala 'Koku', 'Kradljivicu srca'... trema je nestala.

Svoju kolegicu iz kazališta došla je podržati glumica Jasna Palić Picukarić, kao i operni pjevač Ronald Braus, koji su Mili čestitali na izlasku albuma, te joj poželjeli puno uspjeha na glazbenoj sceni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook