Mia Kovačić uvjerila se u dobrobiti joge - svakodnevnim treninzima do savršene linije.


Poznata voditeljica Nove TV, Mia Kovačić blistavim osmijehom i vedrim duhom osvaja brojne obožavatelje, a ova se ljepotica ponosi i vitkom linijom. Mia zna da vrijedi ona stara 'u zdravom tijelu, zdrav duh' pa svaki dan započinje tjelovježbom.

Vezani članci Međunarodni dan joge održan na Trgu kralja Tomislava (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) - 14 Na Trgu kralja Tomislava obilježen međunarodni dan joge Sonja Kovač i Jelena Rozga (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Ekipa "Plesa sa zvijezdama" blistala na crvenom tepihu: Svi su gledali Miju, Sonju, Josipu i Gabrielu

Mlada voditeljica priznaje da ipak najviše voli jogu koja joj pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga.

Vježbe joge imaju cjelovit učinak na osobu jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Uz element tjelovježbe, joga pomaže u postizanju višeg stupnja razumijevanja i sigurnosti u sebe. Joga se može vježbati u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, a Always Ultra ima rješenje i za ove hladne zimske dane.

Saznajte sve o projektu 'Oživi me'

Bez obzira na to preferiraš li više topli studio ili pozdrav suncu želiš napraviti na otvorenom, Always je pripremio ultimativni modni dodatak ove zime. Od 15. siječnja do 28. veljače kupnjom minimalno dva paketa Always Ultra DUO proizvoda na dar dobivaš grijač za uši kakve nosi i Mia Kovačić. 

S novim noćnim ulošcima Always Ultra night možete se micati kako god želite. S 60% većim stražnjim dijelom od dnevne varijante, ovi ulošci zaista „čuvaju vaša leđa“ te pružaju i do 100% zaštite od propuštanja bez obzira za koji se tip „noćnih pokreta“ vaša podsvijest odluči.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook