Mia Kovačić i Tatjana Jurić, ali i drugi poznati, uživaju na Ultri, najvećem glazbenom festivalu.

Galerija


Ultru su okupirali brojni ljubitelji dobre zabave, pa tako i brojna poznata lica. Među njima su se našle i Mia Kovačić i Tatjana Jurić koje su na zabavu stigle zajedno, a Mia nam je i otkrila kako je protekla prva Ultra noć.

Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)
Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Kako se poznati nose s neugodnim situacijama: Otkrivamo sve o novoj rubrici na showbuzz.hr-u! Tatjana Jurić, Ida Prester, Mia Kovačić Tatjana Jurić prisjetila se događaja koji ne može zaboraviti: ''Grozna priča, ispričavala sam joj se svake sekunde''

''Ultra je zaista spektakularan događaj i doista te ponese atmosfera i desetci tisuća ljudi koji na Poljudu plešu,vesele se i komuniciraju istim jezikom-plesa i ljubavi. Izuzetno sam ponosna što je prvi dan otvorio DJ duo Vanillaz koji se polako, ali sigurno penju na tron te su dokazali kako neki mnogo razvikaniji Dj-evi te prve večeri nisu uspjeli toliko masu ujediniti, da svi plešu kao jedan. Da su kojim slučajem naši dečki s drugim putovnicama, već bi bili tamo gdje trebaju biti... Miha i Marko su prije ovog ‘main stagea’ odradili Ultru u Koreji. Stvarno možemo biti ponosni da ćemo iznjedriti svjetske DJ zvijezde. Mislim da oni to već jesu. Gooo naši!!! Inače mislim da je naša Ultra po posjećenosti druga, odmah iza Miamija, te da smo prvi po broju različitih država koje ova tri dana u Splitu plešu bez granica. Nadam se samo i odličnom nogometnom rezultatu tako da proslava može biti potpuna'', kazala je Mia Kovačić.

Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)
Dubravko Šimenc (FOTO: PR)

Osim njih, na Ultri su se još našli i Andrea Šušnjara, Gianna Apostolski, Anamarija Asanović i Dubravko Šimenc.

Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)
Anamarija Asanović, Gianna Apostolski (FOTO: PR)

Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)
Andrea Šušnjara (FOTO: PR)