Mia Kovačić i Tatjana Jurić, ali i drugi poznati, uživaju na Ultri, najvećem glazbenom festivalu.

Galerija


Ultru su okupirali brojni ljubitelji dobre zabave, pa tako i brojna poznata lica. Među njima su se našle i Mia Kovačić i Tatjana Jurić koje su na zabavu stigle zajedno, a Mia nam je i otkrila kako je protekla prva Ultra noć.

Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)
Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR)

Vezani članci Franka Batelić, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Andrea Solomun i Judita Franković Brdar (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Okršaj ljepote: Domaće dame nisu htjele propustiti modni spektakl eNVy rooma! Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Ovo svi čekaju: Nakon dvije godine projekt Gianne Apostolski u Splitu napokon će ugledati svjetlo dana

''Ultra je zaista spektakularan događaj i doista te ponese atmosfera i desetci tisuća ljudi koji na Poljudu plešu,vesele se i komuniciraju istim jezikom-plesa i ljubavi. Izuzetno sam ponosna što je prvi dan otvorio DJ duo Vanillaz koji se polako, ali sigurno penju na tron te su dokazali kako neki mnogo razvikaniji Dj-evi te prve večeri nisu uspjeli toliko masu ujediniti, da svi plešu kao jedan. Da su kojim slučajem naši dečki s drugim putovnicama, već bi bili tamo gdje trebaju biti... Miha i Marko su prije ovog ‘main stagea’ odradili Ultru u Koreji. Stvarno možemo biti ponosni da ćemo iznjedriti svjetske DJ zvijezde. Mislim da oni to već jesu. Gooo naši!!! Inače mislim da je naša Ultra po posjećenosti druga, odmah iza Miamija, te da smo prvi po broju različitih država koje ova tri dana u Splitu plešu bez granica. Nadam se samo i odličnom nogometnom rezultatu tako da proslava može biti potpuna'', kazala je Mia Kovačić.

Dubravko Šimenc (FOTO: PR)
Dubravko Šimenc (FOTO: PR)

Osim njih, na Ultri su se još našli i Andrea Šušnjara, Gianna Apostolski, Anamarija Asanović i Dubravko Šimenc.

Anamarija Asanović, Gianna Apostolski (FOTO: PR)
Anamarija Asanović, Gianna Apostolski (FOTO: PR)

Andrea Šušnjara (FOTO: PR)
Andrea Šušnjara (FOTO: PR)