Mia nam je otkrila kada je nastala pjesma, koja je pozadina cijele priče te gdje je danas šest nagrada Porin koje je osvojila prije dvije godine.

Galerija


Pjesmom "Život nije siv" mlada glazbenica Mia Dimšić na velika je vrata ušla na domaću scenu najpopularnijih glazbenika i tamo je ostala.

Vezani članci Milorad Pupovac i Lana Ružičić Pupovac za DNEVNIK.hr otkrio zašto mu je žao što je bio u Plenkovićevoj Vladi i poručio: ''Ako ode sa Škorom, pljunut će na sve što je učinio'' Neno Belan Neno Belan raspričao se o događaju od prije 30 godina: ''Zbog 'Stojin na kantunu' bend se umalo raspao''

Pjevačica iz Osijeka okupila je oko sebe sjajan tim koji joj je skupa s njezinim pjesmama donio u kratkom vremenu veliki uspjeh, a otkrila nam je sve detalje o tome kako se to događalo.

Jedna od ključnih osoba u cijeloj priči je i producent Branimir Jovanovac Bani, koji aranžerskih stoji iza njezina istoimenog albuma kojim je "pomela" dodjelu nagrade Porin prije dvije godine, radijske top-liste te top-liste najprodavanijih izdanja.

Mia nam je otkrila kada je nastala pjesma, koja je pozadina cijele priče, ali i spota. Ispričala je što je Branimir Jovanovac pomislio kada ju je prvi put vidio, kako je počela njihova priča te ostale detalje hitova koji su je svrstali među najuspješnije hrvatske pjevačice posljednjih nekoliko godina.

Njezina smrt ostala je pravi misterij, krivili su i njezinu majku tvrdeći da joj je ljubovala s mužem