Mišići je boljeli od nagrada

''Izašla je iz kuće i postala zvijezda'': Mia Dimšić ispričala nam je sve o nastanku pjesme kojom je pokorila estradu!

Mia Dimšić Mia Dimšić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +0 Mia Dimšić Galerija

Mia nam je otkrila kada je nastala pjesma, koja je pozadina cijele priče te gdje je danas šest nagrada Porin koje je osvojila prije dvije godine.

Pjesmom "Život nije siv" mlada glazbenica Mia Dimšić na velika je vrata ušla na domaću scenu najpopularnijih glazbenika i tamo je ostala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mia Dimšić otkrila i želje! Rođendansko slavlje Mije Dimšić: Evo koji je dugogodišnji san pjevačica ispunila!

Pjevačica iz Osijeka okupila je oko sebe sjajan tim koji joj je skupa s njezinim pjesmama donio u kratkom vremenu veliki uspjeh, a otkrila nam je sve detalje o tome kako se to događalo.

Jedna od ključnih osoba u cijeloj priči je i producent Branimir Jovanovac Bani, koji aranžerskih stoji iza njezina istoimenog albuma kojim je "pomela" dodjelu nagrade Porin prije dvije godine, radijske top-liste te top-liste najprodavanijih izdanja.

Mia nam je otkrila kada je nastala pjesma, koja je pozadina cijele priče, ali i spota. Ispričala je što je Branimir Jovanovac pomislio kada ju je prvi put vidio, kako je počela njihova priča te ostale detalje hitova koji su je svrstali među najuspješnije hrvatske pjevačice posljednjih nekoliko godina.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +3 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Celebrity Njezina smrt ostala je pravi misterij, krivili su i njezinu majku tvrdeći da joj je ljubovala s mužem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene