Spremna za klubove

Mlada hrvatska zvijezda Meri Andraković u novoj pjesmi poručuje "Nisi fer"

Meri Andraković (Foto: Screenshot Youtube) Meri Andraković (Foto: Screenshot Youtube) Screenshot Youtube 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Andraković (Foto: Screenshot Youtube) Meri Andraković (Foto: Screenshot Youtube) Meri Andraković (Foto: Screenshot Youtube) Meri Andraković (Foto: Ana Alšić) Meri Andraković (Foto: Ana Alšić) +0 Meri Andraković (Foto: Ana Alšić) Galerija

Meri Andraković objavila je novi singl "Nisi fer".

Mlada 19-godišnjakinja Meri Andraković, koja se publici ove godine predstavila pjesmom "To je ta ljubav“ i velikim hitom "Za malo ljubavi“, objavila je novi singl i spot "Nisi fer“.

Boris Đurđević, jedan od najboljih hrvatskih producenata pop glazbe, potrudio se ponovno dostaviti publici pjesmu koja je spremna za klubove. Upravo se u klub i smjestila radnja video spota kojeg potpisuje Josip Grizbaher, a koji je radio i zadnji spot Meri.

Meri se osim glazbenog poziva bavi i glumom, a osim nagrade hrvatskog glumišta 2016. godine za ulogu Louise u mjuziklu "Moje pjesme, moji snovi“, posvetila se i Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku koja joj je postala sastavni dio života.

"Kada imaš sreće uspjeti upisati ono za što si se dugo pripremao i što te uistinu ispunjava i definira tvoje snove onda ti ništa nije teško“, rekla je hrabra i ustrajna Meri koja se u moru novih pop imena istaknula svojim vokalom i pozitivnom energijom te je ubrzo zasjela i na nacionalne top liste.

Tako je sa singlom "Za malo ljubavi“ nastupila na CMC festivalu u Vodicama gdje je potpisala ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records za koju će objaviti i nadolazeći album.

Za Meri se može reći da je uspjela i da se u budućnosti očekuje još veći bljesak, a nova pjesma "Nisi fer“ svakako joj ide u prilog.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +5 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Celebrity Trudna Iva snimila selfie i pokazala svima dekolte: "Najljepša si žena u Republici Hrvatskoj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene