Za muškarce

Only Men Stuff zna što muškarci vole - vikend u Beogradu obećava pravu zabavu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što muškarci vole? Odgovori su vrlo jednostavni – pivo, nogomet, Formulu 1, viceve o Chucku Norrisu i odmjeravanje snage s drugim muškarcima koje najčešće počinje junačkim obaranjem ruku.

Sve to nudi Only Men Stuff vikend koji će se održati u Beogradu od 4. - 6. listopada u shopping centru Delta City. Only Men Stuff vikend oaza je za svakog pravog muškaraca.
 
U vrijeme trajanja muškog vikenda prikupljat će se vicevi o čuvenom Chucku Norrisu sa željom da se obori Guinnessov rekord, a posjetitelji će imati priliku i fotografirati se sa statuom heroja današnjice u prirodnoj veličini.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte Vrući striptiz koji je otkrio sve čari ženskih atributa!

>>Chuck Norris ne slavi rođendan – rođendan slavi njega!

Prvi dan muške zabave započet će natjecanjem u brzom ispijanju piva. Pred sve pivopije ovaj put postavljen je novi izazov, a to je obaranje svjetskog rekorda u ispijanju piva – 1 litra za 1,3 sekunde.

Svaki muškarac sigurno je bar jednom u životu poželio sjesti u Formulu 1. Upravo zato u Delta City-iju bit će postavljen kokpit Formule 1 posebno opremljen audio i video opremom kako bi osjećaj vožnje bio što potpuniji.


 
Snagu i kondiciju muškarci će imati priliku pokazati u okviru turnira u obaranju ruku, a muška zabava bi svakako ostala nepotpuna bez 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' – nogometa. Međutim, ovaj put natjecatelji neće igrati klasični nogomet već sve popularniji Cage Football (nogomet u kavezu). Pravila su jasna – natjecatelji moraju biti punoljetni, natječu se u timovima od po tri igrača, a pobjednik je ekipa koja postigne više golova za 12 minuta igre.
 
Only Men Stuff zna što muškarci vole.
 
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene