NAJVEĆA DJ IMENA

Membrain festival - svjetska underground bass scena stiže na Martinsku

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Svijetu u malom – to će ovog ljeta biti Šibenik, točnije rt i kamp Martinskana ulazu u šibenski kanal. Naime, tamo će se od 8. do 11. kolovozaodržati najveće okupljanje zaljubljenika u bass glazbu u Dalmaciji, a sve zahvaljujući četvrtom izdanju Membrain festivala.

Preko 80 DJ-eva, mahom iz Engleske i Nizozemske, ali i iz Japana, Argentine, Australije, Kanade, Španjolske, Portugala, Njemačke, Mađarske, Hrvatske i drugih zemalja Europe i regije, doputovat će u Šibenik da bi promovirali najbolje od tvrdih, razlomljenih i ostalih muzičkih stilova koji trenutno vladaju underground bass scenom.

Pogledaj i ovo PR BOGAT PROGRAM LJETNE FETIVALSKE SEZONE Pozitivan ritam najavio velike festivalske i koncertne novosti u sezoni 2019.

slika?

Teško je posebno izdvojiti najveća DJ imena europske underground bass scene s popisa izvođača, ali sigurno se ne smiju zaobići velikani kao što su Loxy – londonski drum and bass producent koji je godinama važan dio evolucije tog žanra. Zatim DLR koji dolazi iz podzemlja Bristola, a proslavio se svojim drum and bass trakama širom svijeta i surađivao s najvećim facama žanra kao što su Break, Goldie i Mako.

Da ne ostane sve samo na drum and bassu, pobrinut će se, između ostalih, dvojac Magugu i Stagga koji će na Membrain donijeti duboke dubstep zvukove i tvrde rap vokale. Trenutno jako popularni lo-fi zvuk iz njemačkog podzemlja Hamburga donosi Beressi, poznat po svom specifičnom kombiniranju klasičnog hip hop zvuka s modernim bass elementima. Tu su i ostala dobro poznata imena underground scene kao što su Pessimst, Overlook, Clarity, Ruffhouse, The Untouchables, Presha, Roffelos, VRH

 

Svi oni preuzet će vodstvo nad tri pozornice u tri dana full programa i zadnjim „chillout“ danom te se pobrinuti da svi posjetitelji četvrtog Membraina dožive najraznovrsnije od glazbenih žanrova kao što su drum and bass, dubstep i lo-fi, grime, dub, jungle, minimal, garage i srodni pravci.

Izdavačke kuće i DJ kolektivi iz Bristola, Londona, Berlina i Dublina poslat će svoje najbolje pojedince da predstavljaju njihove boje ovo ljeto na novoj jedinstvenoj festivalskoj lokaciji – Martinskoj. Ulaznice za Membrain po pretprodajnoj cijeni od 250 kuna za sve dane festivala mogu se kupiti putem Entrio on-line sustava ili na Entrio pretprodajnim mjestima po Hrvatskoj. Festival se realizira u organizaciji šibenskog PARK-a, lokalnih promotora koji već gotovo desetljeće organiziraju prepoznatljive šibenske projekte Kulturaljku i Regius festival.

Membrain festival pratite na:

Facebooku
Facebook eventu
Instagramu
YouTube-u
Webu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene