vjerni svom zvuku

Novi uspjeh: Popularni Mejaši novim albumom postali najprodavaniji tamburaši u Hrvatskoj

Mejaši Mejaši PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mejaši Mejaši Mejaši Mejaši Mejaši Mejaši (Foto: PR) Mejaši (Foto: PR) +0 Mejaši (Foto: PR) Galerija

Objavom novog albuma, Mejaši su ostali vjerni svom zvuku i uspjeli stvoriti nove hitove. Postali su i službeno najprodavaniji tamburaši u Hrvatskoj.

Nova godina uranila je za popularne tamburaše u starkama. Ne, nisu pobrkali datume nego su upravo objavili novi album simbolična naziva „Nova godina“.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mejaši - 4 Lijepa vijest! Pjevač omiljenog domaćeg benda podijelio je veliki razlog za slavlje, a priznaje da ga je malo i strah: "Napokon! Napokon!''

-To je naš treći studijski album, pažljivo smo ga stvarali, a donosi nam i dosta simbolike u našim karijerama. Okrećemo novi list pa nam je bilo logično nazvati album po istoimenoj pjesmi koja je na albumu, a izbacit ćemo je već na jesen. Ta pjesma ne priča o Djedu Mrazu, jelkama i kuglicama za bor nego šaljemo optimističnu poruku kako nam je zapravo malo potrebno da budemo sretni, kaže voditelj benda Nikola Bosilj i nastavlja: „Nismo više mladići kakvi smo bili prije 7 godina kad nam se dogodila pjesma 'Zorica'; neki članovi su bili još u pubertetu. Rano smo spoznali slavu; sve dobre i loše strane ovog posla, a sada već kao muškarci u najboljim godinama možemo se maksimalno posvetiti našim karijerama. Mejaši su tijekom godina postali prava koncertna atrakcija i garancija lude zabave gdje god svirali!“

Objavom novog albuma, Mejaši su ostali vjerni svom zvuku i uspjeli stvoriti nove hitove. Postali su i službeno najprodavaniji tamburaši u Hrvatskoj. Bez obzira na corona krizu i mnoge nametnute limite, njihove vesele, zabavne i duhovite pjesme obaraju sve rekorde na servisima za preuzimanje glazbe.

-Ljudima je očito dosta teških misli, riječi, zbivanja... Žele se zabaviti, odmoriti od svega, razmišljati pozitivno i naša je odgovornost kao velikih zabavljača bila da im upravo to i ponudimo. Zato smo neizmjerno sretni i ponosni što smo taj izazovni cilj i ostvarili; razveselili smo ljude, donijeli radost u život i na svirkama izmamili osmjehe na lice. To je neprocjenjivo, dodaje pjevač Edo Drakulić.

Tijekom proteklih godina proputovali su ovi nadareni dečki iz Varaždina skoro cijeli svijet i postali u međuvremenu bliski prijatelji, jedna mala obitelj. Snimajući neke od svojih zapamćenih hitova u tako kratko vrijeme, prošli su, kažu, mnoge dogodovštine koje će zauvijek pamtiti.

Naprimjer, na snimanju spota za duet „Duplo slađe“ pjevač Edo je Heimlichovim zahvatom doslovno spasio život kolegici Lani Jurčević koja se gušila. Dok su u Australiji snimali spot za „Blago nama“ voditelj benda Nikola Bosilj umalo se utopio na dasci za surfanje jer su ga morali spašavati spasioci na gliseru budući da su ga jaka struja i visoki valovi izgurali na otvoreno more. Nikad se u životu nisu tako napili nego kad su sa starijim i iskusnijim kolegom Mladenom Grdovićem snimali duet „Vinograd“. Punih dvadeset sati nisu izlazili iz vinskog podruma. A kad su krajem prošle godine snimali duet s prijateljima iz grupe Vigor, doslovno su zaspali na setu od umora jer su jedva pronašli slobodni termin između pet uzastopnih koncerata u samo 4 dana. Doživljaja je pregršt, a uspomene će pamtiti do kraja života.

-Kao potpuno novi izvođači, klinci – rekli bi neki, došli smo u Zagreb sa svojim idejama tražiti priliku pod ovim našim zubatim estradnim suncem. Tko zna kako bi se dalje razvijala naša karijera da nismo vrlo brzo upoznali prave ljude koji su nam pomogli da postanemo to što smo danas.

Denis Dumančić iz Letećeg odreda autor je svih naših hitova i kao naš mentor stvorio je prepoznatljiv zvuk Mejaša, a producent Branimir Mihaljević neizostavni je dio našeg „opičenog“ tima. Autori Fayo, Nenad Ninčević i Valerija Đurđević svojim tekstovima omogućili su nam da ostvarimo svoje snove i radimo ono u čemu uživamo. A ta sreća zbog uspjeha nema cijenu, poručuju popularni dečki iz Mejaša promovirajući novi najzabavniji ljetni album domaće diskografije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene