2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)
2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)

2 Cellos ovoga puta su odabrali „Perfect“ Eda Sheerana.


2CELLOS su danas objavili još jedan spot, ali ne za pjesmu s albuma „Score“, već za skroz novu koja će tek biti objavljena na novom albumu.

Vezani članci Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Boca kečapa s tetovažom Eda Sheerana prodana za vrtoglavu cijenu od 1500 funti! Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Hauser objavio video na kojem svira potpuno gol?! Evo što je odgovorio obožavateljici koja ga je to pitala

Ovoga puta su odabrali „Perfect“ Eda Sheerana.

„Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli „Perfect“ i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa - savršeno. Nadamo se da se Ed slaže.“, poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)
2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)

Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi!
Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija.

Inače spot 2CELLOS „Game of Thrones“, u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.