2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)
2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)

2 Cellos ovoga puta su odabrali „Perfect“ Eda Sheerana.


2CELLOS su danas objavili još jedan spot, ali ne za pjesmu s albuma „Score“, već za skroz novu koja će tek biti objavljena na novom albumu.

Vezani članci Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Harry i Ed udružili snage kako bi svima poslali važnu poruku: "Nitko ne razumije ljude poput nas" Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Slavni glazbenik u vrućem duetu s misterioznom brinetom: Je li nova ljubav na pomolu?

Ovoga puta su odabrali „Perfect“ Eda Sheerana.

„Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli „Perfect“ i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa - savršeno. Nadamo se da se Ed slaže.“, poručuje Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.

2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)
2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR)

Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi!
Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija.

Inače spot 2CELLOS „Game of Thrones“, u režiji Darka Drinovca, nominiran je za nagradu Porin u kategoriji za najbolji video broj.