Pjesma 'Naša ljubav, naša kuća' najavljuje novi studijski album Maye Sar.


Za pjesmu 'Naša ljubav, naša kuća' tekst i glazbu napisala je Maya Sar, producent i aranžer je Mahir Sarihodžić (Long Play Studio u Sarajevu), a na pjesmi kao gitarist gostuje poznati glazbenik i producent Nikša Bratoš.

Vezani članci Slika nije dostupna NJIMA JE KARIJERA U DRUGOM REDU ''Pala sam s pozornice'' Slika nije dostupna Rade nije skrivao suze, brojni glazbenici uputili posljednji pozdrav

'Ovo je autobiografska priča koju želim podijeliti sa svojom publikom. Sigurna sam da će mnogi u stihovima pjesme prepoznati posebnost i dragocjenost svojih ljubavnih priča', kaže Maya Sar. Za pjesmu je snimljen i video spot, a autori su Jelena Svetličić i Gojko Despotović iz produkcijske kuće 'On the UP&UP'. U spotu se pojavljuje mladi beogradski glumac Žarko Stepanov.

Pjesma 'Naša ljubav, naša kuća' najavljuje novi studijski album Maye Sar. Da podsjetimo Maya je 2013. godine objavila debitantski album 'Krive riječi', a godinu dana ranije predstavljala je BiH na natjecanju Eurosong s pjesmom 'Korake ti znam'. Maya je ostala zapamćena i po regionalnom humanitarnog projektu 'Moj je život moja pjesma'.

Snimila je istoimenu pjesmu kao duet sa Ninom Badrić, Karolinom Govčevom i Aleksandrom Radović u cilju podizanja svijesti o prevenciji i liječenju raka. Održani su i koncerti pod istim nazivom, a prihod od onog održanog u Lisinskom (krajem 2011.), bio je namijenjen udruzi 'Sve za nju'. Za tu humanitarnu priču Maya je i nagrađena od strane Europske asocijacije za borbu protiv raka grlića materice (ECCA).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook