Kod Matije

Indira novog dečka odvela na kobasice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već dobro poznata zagrebačka gastro oaza u kojoj je svoje korijene ‘pustio’ Wok by Matija od jučer je bogatija za još jedan gastronomski novitet kojega nisu propustili mnogi poznati...

Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa 'Masterchef' nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je jučer i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. Naravno, radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj recepturi se koristi samo janjeće, juneće i svinjeće meso bez dodataka i aditiva.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

U opuštenoj atmosferi tople listopadske večeri uživala je pjevačica Colonije Indira Vladić s dečkom Miroslavom Levakom, bodibilderom i poduzetnikom. Zajedno su nedavno proslavili Indirin 40. rođendan, a sada su se zajedno pojavili i na predstavljanju noviteta iz kuhinje Masterchefa Matije.

>> Indira Vladić i grupa Colonia posjetili djecu s posebnim potrebama u Bjelovaru

Matijina Kuća Kobasica sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu ali i razveseliti sve posjetitelje koji svakodnevno svoj omiljeni gablec ili pauzu za ručak potraže u prolazu Varšavske ulice. Koliko su dobre Matijine kobasice uvjerili su se jučer mnogi zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su unatoč visokim temperaturama uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima, kuhanom vinu i mističnom okruženju karakterističnom za noć vještica.

Matijina Kuća Kobasica samo je nastavak uspješne gastro priče, a svi koji vole iznenađenja s nestrpljenjem mogu očekivati nova kulinarska rješenja i poslastice u režiji Matije Nikolića. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene