Pjesma "Zagrljeni" Matije Boršćaka je balada puna ozbiljnog i zrelog teksta, isprepletena sjajnom metaforom koja odlično opisuje životnu priču o dvoje ljudi, točnije njihovu vezu i odnose.

Galerija +0 Matija Boršćak (Foto: PR)

Nova pjesma Matije Boršćaka, pod nazivom "Zagrljeni", bogatijeg je aranžmana za razliku od njegovog prijašnjeg ljetnog singla "Kad te nema". Autori pjesme su Miro Buljan i Nenad Ninčević, dok aranžman potpisuje Matija uz producenta Marka Matijevića Sekula.

Vezani članci Slika nije dostupna Zarobila ih vatra - izgorjeli zagrljeni!

Pjesma "Zagrljeni" je balada puna ozbiljnog i zrelog teksta, isprepletena sjajnom metaforom koja odlično opisuje životnu priču o dvoje ljudi, točnije njihovu vezu i odnose. Izvana, za javnost i društvo, oni djeluju kao skladan par, no između njih dvoje, između njihova četiri zida, nije nimalo tako.

Za pjesmu je snimljen i video spot u kojem, osim Matije, glume Andrijana Dujić, Sandro Božinović i Ela Ivanek.

''Pjesma govori o tome kako nekada je bilo "bajno i sjajno", što se može primijetiti u kadrovima iz njihove sretne prošlosti, ali život i njegove kušnje i godine, današnje stanje u društvenom životu, pad nivoa kulture, naša okolina, mediji, odgoj, sve je to promijenilo ljude i njihov moral, i tako u današnje vrijeme sve veći je postotak rastave brakova i sličnog. U vezi, u braku, treba biti uvijek iskren, otvoren, pošten i pun razumijevanja za partnera s kojim si obećao graditi nešto sveto, biti ustrajan u tome i čuvati to, čak i onda kada se čini da je teško i nemoguće, ne treba bježati od problema, već jedan iskreni zagrljaj svakog dana, promijeniti će sve na bolje, barem za početak. :)“ – rekao je Matija

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju