Matej Mudrovčić
Matej Mudrovčić Foto: PR

Matej Mudrovčić je odlučio slušati svoje srce, slijediti strast i danas živi svoj san – glazbenik je koji stvara svoja autorska djela kroz koja osvaja svojom specifičnom energijom.


Nakon što nas je osvojio autorskim pjesmama "Pitanja" i "Knjiga ljubavi", Matej Mudrovčić je udahnuo novi život u pjesme "Plešem sama" i "Jugo" fantastičnim obradama, te tako oduševio i publiku i radijski eter.

Vezani članci Marko Rudelić Mladi kantautor Marko Rudelić u novoj pjesmi pjeva o bijegu, slobodi i življenju u sadašnjem trenutku Nikolina Tomljanović Nikolina Tomljanović je publiku novim pop country singlom 'Želim da si tu' povela na putovanje sve do Nashvillea

Ovaj svestrani glazbenik je iskoristio ova zanimljiva nova vremena i posvetio se svojoj glazbi. Matej je odlučio slušati svoje srce, slijediti strast i danas živi svoj san – glazbenik je koji stvara svoja autorska djela kroz koja osvaja svojom specifičnom energijom.

U vrijeme kada nije mogao svirati i uživo biti sa svojom publikom, Matej se posvetio stvaranju i snimanju autorskih pjesama. Iako smo od njega navikli slušati balade, odlično se snašao u nešto bržem ritmu. U novom singlu "Piči po svom"  imamo priliku vidjeti njegovu veselu i zaigranu stranu : “Cijela pjesma je snimljena u prijateljskoj, čak bih rekao i obiteljskoj atmosferi. Prateće vokale su otpjevale moja zaručnica Tea i Karla Krmpotić iz Detoura, budući vjenčani kum Fran glumi u spotu.”

“Na svim instrumentima su svirali odlični glazbenici koji su mi ujedno i dragi prijatelji, mislim da se ta atmosfera osjeti u pjesmi”, rekao nam je Matej.


Pjesmu prati spot u kojem se ekipa na svoj šaljivi način držala mjera opreza. Matej nam je otkrio detalje sa snimanja: “ Mislim da se nikad nisam toliko smijao kao ta tri dana na snimanju. Nezgodno se kretati s maskotom na glavi u kojoj vidiš samo ravno, ali toliko smo se smijali da nam uopće nije teško palo. Pogotovo kad smo u jednom trenu shvatili da naš "lik" iz spota sob - vozi sobni bicikl. Spot je snimao Viktor Bašić, scenarij smo zajedno osmislili, a kadrove je montirao Neven Kadić. Još jednom zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj pjesmi i spotu, uz takve ljude oko sebe, ne plašim se budućnosti".

Singl Piči po svom, kao što se može i naslutiti iz naslova, poruka je da nikada ne treba odustati od svojih snova. Treba slijediti svoje srce i onda kad to nije lako i kad samo ti jasno vidiš svoj cilj. I sam nam je Matej, kojem je nadimak Mudri, poručio: “Dok god je čovjeku puno srce zbog onog što radi, ništa mu nije teško”!

Poznato je zašto se legendarni Gunther nije pojavio na okupljanju "Prijatelja", razlog će rasplakati fanove serije

Zbog ovih se prizora pitaju je li ona žena ili boginja, a na besprijekornom tijelu teško joj je pronaći bilo kakvu manu