Uskoro

Mate Mišo Kovač nastupit će u Čakovcu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mate Mišo Kovač nastupit će pred čakovečkom publikom.

Nakon spektakularna dva koncerta koja je prošli mjesec održao u Lisinskom, najave za nastup u splitskoj Spaladium Areni, Mate Mišo Kovač ponovo žari i pali hrvatskom estradnom scenom i pokazuje da mu nema ravnog.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač nešto se i naziralo Ivana Kovač pokazala goli trbuh, a rezana majica koju je obukla imala je i zanimljiv natpis!

Nakon 20 godina Mišo izlazi pred splitsku publiku

Nakon toliko godina karijere, s kojima se malo koji današnji hrvatski izvođač može pohvaliti, ova pjevačka legenda još uvijek puna srca nastupa pred svojom publikom.

Dva koncerta u Lisinskom stvorila su pozitivnu i euforičnu atmosferu, a karte su se prodavale u rekordnom roku. Najava splitskog koncerta napravila je isto, već je prvi dan prodano nekoliko tisuća ulaznica za taj glazbeni spektakl!

Došlo je vrijeme da dodatno razveselimo Mišine obožavatelje i najavimo njegov veliki koncert: 20.04., u Čakovcu, dvorana GOC-a.

Na koncertu u Čakovcu Mišo će izvesti svoje najveće hitove poput 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Jedan dan života', 'Najljepše su oči moje majke' i druge, a gošća će biti njegova kći Ivana.

Ulaznice su u prodaji od srijede 19.03.2014.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene