Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dugih šest godina, glazbena legenda Mate Mišo Kovač, ponovno će raširenih ruku dočekati svoju najvjerniju publiku, na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, 5.12.2015. s početkom u 20.30h.


Mišo i njegovi fanovi su već jednom u Areni, sad već davne 2009.godine, pokazali i dokazali tko je najbolji i najveći i ispisali komad povijest koncertom za pamćenje.

Vezani članci Slika nije dostupna Okončana drama: Deložirana bivša supruga Miše Kovača Slika nije dostupna Povratak kralja estrade u Arenu 23.01.2016!

Estradni put karizmatičnog pjevača Miše traje više od pola stoljeća, a da je istinski kralj estrade, jedan i jedini Mate Mišo Kovač, dokazuju velika postignuće njegove vrlo uzbudljive karijere. Pjevač s najvećim brojem prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije, nekoliko je puta proglašen pjevačem godine, čak je 1989. proglašen i za osobu godine, dobitnik je nagrade za životno djelo, dobitnik zlatnih, dijamantnih i srebrnih ploča. I tako u nedogled.

Uz Mišine najveće hitove: „Ostala si uvijek ista“, „Svi pjevaju“, „Najljepše su oči moje majke“, „Dalmatino“, „Grobovi koji nikad oprostiti neće“ i mnoge druge, publika će konačno opet zapjevati s Mišom u Areni, 5.12. !

S Mišom će, na koncertu u Areni, nastupiti i njegova kćer Ivana, klapa Kampanel i gosti iznanađenja! Očekujte vas tri sata spektakularne zabave prepune emotivnih i glazbenih vrhunaca.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook