''Na livade rosa pala''

Kralj dijaspore Mate Bulić i njegov nasljednik Josip Ivančić prvi put zajedno snimili pjesmu

Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić +0 Mate Bulić, Josip Ivančić Galerija

Mate Bulić i Josip Ivančić snimili dugoočekivani duet ''Na livade rosa pala''

Glazbeni ljubimci naših iseljenika, kralj dijaspore Mate Bulić i njegov nasljednik Josip Ivančić prvi su put zajedno ušli u studio i otpjevali, kažu, odu domovini - ''Na livade rosa pala''. Taj dugoočekivani duet za njih su napisali dugogodišnji prijatelj, splitski hit-mejker Neno Ninčević i njegov suradnik Miro Buljan. Ta dvojica domoljubnih pjevača već godinama se susreću na koncertima, a još uvijek nemaju zajedničku pjesmu. A kad su se svi nedavno okupili, odlučili su to odmah promijeniti. U samo dva dana snimili su pjesmu, a odmah potom i spot.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić

"Kad čujete ovako moćan tekst, srce vam zaigra i nema nikakve sumnje da takvu pjesmu treba odmah snimiti jer vam je može uzeti netko drugi ili, ne daj Bože, da stoji u nečijoj ladici. Josip je dobar pjevač i humanitarac, sjajno radi, a ja volim podržavati takve ljude. Zato on i ima sve predispozicije da bude moj nasljednik", istaknuo je popularni Mate Bulić, kojemu je ovo prvi novi glazbeni projekt nakon što se početkom godine uspješno oporavio od teške bolesti i komplicirane operacije.

Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić

Sada je, kaže, spreman na nove izazove i za još puno lijepih i emotivnih trenutaka koje želi provesti sa svojom publikom.

Njegov nasljednik Josip, koji s Matom dijeli identične stavove prema zavičaju i domovini, promovirajući pjesmu ističe kako ga žalosti što se velik broj njegovih prijatelja u potrazi za boljim životom iselio iz domovine.

"Siguran sam da svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u Hrvatsku, ali da su ih teške materijalne okolnosti odvele u svijet. Srce mi je puno kad vidim krcate trgove, kafiće i parkove u Njemačkoj i Austriji; prepune naših ljudi koji od sveg srca navijaju za našu reprezentaciju. Zato upravo i planiramo održati jedan koncert za sve naše navijače, i to usred Moskve ako nam dopuste tamošnje gradske vlasti, ističe Josip.

aDvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori često su se sretala na mnogim komercijalnim i humanitarnim nastupima, a za novu zajedničku pjesmu ''Na livade rosa pala'' uvjereni su da će biti veliki hit. Prvo javno izvođenje planiraju za petak usred Moskve uoči finala Svjetskog prvenstva jer su uvjereni, kaže Josip, da smo najbolja reprezentacija na svijetu.
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene