Pozitivne kritike

Masterchef i nove epizode Lud,zbunjen,normalan osvojili gledatelje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Više od 650 tisuća uz premijerni Lud, zbunjen, normalan

Skoro 600 tisuća gledatelja uz prvu epizodu MasterChefa

Pogledaj i ovo showbuzz Oprostio se na instagramu Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" tuguje zbog gubitka voljene osobe o kojoj je brinuo zadnjih godina

Da će MasterChef i ove godine biti proljetni televizijski hit svjedoče i rezultati gledanosti prve dvije epizode popularnog showa.

Prvu epizodu MasterChefa u kojoj smo vidjeli ulazak TOP 50 natjecatelja u popularni show pogledalo je više od 597 tisuća gledatelja, te je show ostvario 33 posto udjela u gledanosti. MasterChef je tako u petak bio drugi najgledaniji format na svim televizijama, dok se na vrh ljestvice gledanosti popela serija ''Lud zbunjen normalan''.

'Ne mogu vjerovati, počela sam se tresti, šok nad šokovima!'

Premijeran nastavak mega popularne serije ''Lud, zbunjen, normalan'' 20.ožujka privukao je čak 652 tisuće gledatelja. U sklopu ''Večeri premijera na Novoj TV'' ovog petka je bio prikazan i filmski megahit Mamurluk 2, koji je ostvario 31 posto udjela u gledanosti.

U nedjelju je najgledaniji format bio Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo čak 791 tisuća gledatelja, dok je drugi najgledaniji format bila serija Lud, zbunjen, normalan uz koju se zabavilo više od 585 tisuća gledatelja. Ove nedjelje gledatelji su se imali priliku zabaviti i uz omiljenu seriju Kud puklo da puklo koju je pogledalo 584 tisuća ljudi. Nedjeljnu emisiju showa MasterChef koja nam je otkrila TOP 16 natjecatelja koji su dobili priliku natjecati se dalje u showu pogledalo je 479 tisuća gledatelja, te je druga epizoda ostvarila 31 posto udjela u gledanosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene