ne propustite

Massimo priprema veliki koncert u Zadru i Rijeci

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon velikog koncerta 9. svibnja u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, Massimo će 18. svibnja nastupiti u Rijeci!

Bit će to dosad najveći Massimov riječki dvoranski koncert, u Centru Zamet 18. svibnja. Najava koncerta stiže u trenutku sjajnih vijesti za Massima: prednjači po broju nominacija za diskografsku nagradu Porin - čak 10! - od čega šest ide 'na račun' velikog hita 'Suze nam stale na put'.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Massimovi stihovi oduševili su publiku u Domu sportova!

Pjesma 'Suze nam stale na put' šlag je na kraju uspješnog niza. Prošle je godine proslavio 30 godina karijere, održao niz odličnih koncerata, a svakako se izdvaja nastup pod zvjezdanim nebom pulskog Amfiteatra. Uspješan niz nastavio je i u ovoj godini, rasprodanim koncertom u zagrebačkom Domu sportova i Gripama u Splitu na kojima je napravio izniman pomak u produkciji, sa željom da publici pruži ne samo fantastičan glazbeni, već i vizualni doživljaj.

Massimo nastupa i u Zadru u Športskom centru Višnjik u dvorani  Krešimira Ćosića u petak 9. svibnja 2014. u 21 sat. I u RIJECI 18. svibnja. Pošaljite nam zašto želite na koncert na mail natjecaj@novatv.hr. Požurite!

Za čitatelje Dnevnik.hr-a Massimo je pripremio karte, a imamo i dobitnike:

Dobitnica 2 karte za koncert u Zadru:

NIKOLINA ŠTOKIĆ ČORIĆ

Dobitnik 2 karte za koncert u Rijeci: 

IGOR BELAN
 

Prekrasni Centar Zamet, dobitnik brojnih arhitektonskih priznanja, veliki je izazov za Massima kojeg uz Rijeku veže i priča iz mladosti, kada je kao 17-godišnjak došao u taj grad kupiti gitaru.

'Nisam znao svirati gitaru, jedino sam imao veliku želju početi pručavati taj instrument. Došao sam u robnu kuću na odjel instrumenata, bila je 1979. godina koliko se sjećam, i vidio nekoliko predivnih vrlo skupih Gibson gitara. Izgleda da sam imao veliku sreću jer je to bio jedini i zadnji put da su se u robnoj kući mogle kupiti te, po mnogima, najbolje gitare na svijetu. Tada je to meni bilo normalno jer nisam znao koliko su te gitare kvalitetne i koliko je mala vjerojatnost da se može legalno kupiti u nekoj robnoj kući. Međutim, sve se poklopilo i ja sam se odlučio za gitaru SG Standard koja je najpoznatija po tome što je svira Angus Young iz grupe AC/DC, a svirao ju je i Frank Zappa. Ta činjenica je bila vrlo važna jer sam odmah u startu svirao na vrlo kvalitetnom instrumentu i mogao nesmetano napredovati', ispričao je Massimo.

Ulaznice za koncert u prodaji su od danas, 16. travnja. Povoljnije ulaznice za parter u prodaji će biti do 1. svibnja. Parter/stajanje: 70 kn do 1.5. / 90 kn od 2.5. Tribine/sjedenje: 130 kn. Ulaznice potražite online putem sustava www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima Eventima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene