Sjajni glazbenici Massimo i Zoran Predin oduševili su Zagreb vrhunskom izvedom brojnih hitova zatvorivši ovogdišnji Antenaplugged.


Prepuni Green Gold Club posljednja je dva mjeseca bio dom koncertima uživo urbanih regionalnih glazbenih zvijezda. Tisuće rasplesanih ljubitelja dobre svirke uživalo je i pjevalo s glazbenim legendama.

Vezani članci Indira Levak Brojne domaće zvijezde jedva čekaju cijepljenje: "Idemo pobijediti taj COVID jer svijet voli pobjednike" Marko Braić - 6 Massimo je s nestrpljenjem čekao vidjeti ovaj spektakl, a evo i koja mu je poruka poslana nakon svega!

Massimo je već tradicionalno 'gađao u srce' stotine dobro raspoloženih gostiju. Poznato je, što dokazuju i njegovi rasprodani koncerti, da je rado viđen gost svih događanja pa tako i Antenaplugged koncerata. U glas su s njim svi pjevali hitove Sretan put, Iz jednog pogleda, Stranac u noći. Pozitivna energija i vrhunski provod na zadnjem Antenaplugged koncertu sigurno će dugo ostati u sjećanju svima koji su bili dio ove glazbene poslastice.

Zoran Predin je posljednji ovogodišnji Antenaplugged iskoristio za premijerno predstavljanje svog novog programa Gypsy Swing, koji je, ako je suditi prema reakcijama prisutnih, bio pun pogodak. Odušeljeni posjetitelji zajedno s Predinom u glas su pjevali sve pjesme te ga pozvali da se ponovno vrati na pozornicu.

Posljednju ovogodišnju glazbenu poslasticu Antenaplugged nisu propustile ni brojne osobe iz društvenog života među kojima i glazbenica Petra Kovačević, Branimir Mihaljević, bivše missice Ivana Delač Đolo i Nina Slamić, ... brojni drugi.

Antenaplugged besplatni koncerti za najvjernije slušatelje započeli su prije dvije godine koncertima Gorana Bareta i Majki, Nene Belana i FIumensa, Gustafa, Lukya, Psihomodo Popa i Urbana! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips, a s najslušanijeg zagrebačkog radija Antene Zagreb ponovno druženje zakazuju za iduću godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook