Jedva čekamo

MAŠA I MEDVJED NA LEDU Raskošna bajka prvi put u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spektakularna predstava "Maša i Medvjed na ledu" predstavlja jedinstvenu suvremenu adaptaciju ruske hit animirane.

Ruski animirani film "Maša i Medvjed" odavno je oborio sve rekorde gledanosti, a časopis Animation već ga je uvrstio u crtane klasike. Kako bi i zagrebački mališani mogli uživati u pustolovinama djevojčice Maše i Medvjeda, pobrinula se Star produkcija, koja na veliku radost djece ali i njihovih roditelja po prvi put u Hrvatsku dovodi fantastičan licencirani show "Maša i Medvjed na ledu".

Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom. U do sad neviđenoj spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Show "Maša i Medvjed na ledu" do sada je pogledalo više od 55.000 djece i odraslih diljem Europe, a trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je posjetiti i Zagreb.

Najraskošniji show za djecu i njihove roditelje održat će se 04. I 05. ožujka 2017. godine u zagrebačkoj Areni.



Najpopularniji crtani film na svijetu zasnovan je na ruskoj narodnoj priči,
a prati dogodovštine trogodišnje djevojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medvjedom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvijezdom. Crtić je prvi put emitiran 2009. godine, prikazuje se u 120 zemalja svijeta.

Spektakularna predstava "Maša i Medvjed na ledu" predstavlja jedinstvenu suvremenu adaptaciju ruske hit animirane serije koja je odavno oborila sve rekorde gledanosti. S pravom se može reći kako su Maša i Medvjed fenomen koji je u kratko vrijeme uspio osvojiti srca mališana širom svijeta.

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, "Maša i Medvjed na ledu" jedini je veličanstveni show koji će vas barem na kratko odvesti u svijet raskošne ledene bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene