"Sa suncem na ramenu"

Nova glazbena poslastica iz radionice Markovskog i riječkih Putokaza

Markovski i Putokazi Markovski i Putokazi Stella Mešić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Markovski i Putokazi Galerija

Život često donosi razočaranja i padove, umijeće je u takvim trenutcima nositi osmijeh na usnama i zraku sunca na ramenu. Jer kako se, s krhotinama ukradene ljubavi i nevinosti, odlučiti otići uzdignute glave? Ili, suočeni s izdajom, usprkos vlastitim strahovima i nesigurnostima, pronaći snagu za novi početak? O tome progovara "Sa suncem na ramenu“, novi singl kojeg predstavljaju Markovski ft. Putokazi.

Novi singl Markovskog označava ponovna suradnja s Putokazima, izrasla iz pozitivnog iskustva s radiofoničnim prethodnikom, uspješnim singlom "Voyager“ / "Putnik“ s albuma "Diskonekted“.

Pogledaj i ovo Putokazi premijera spota Legendarni riječki "Putokazi" objavili novi singl i spot, ove godine slave čak 36 godina djelovanja

I ovoga su puta Putokazi senzibilnim vokalima i vrhunskom vokalnom izvedbom udahnuli život pjesmi i podigli ju na najvišu razinu elektro - pop glazbe! 

"U pjesmi "Sa suncem na ramenu" htio sam, u producentskom smislu, dobiti toplu produkciju elektronike 80 -tih godina, u čemu su mi uzor bili fenomenalni Denis & Denis i bend koji me je obilježio u glazbenom smislu, Yazoo“ , kaže Markovski o novom singlu.

Aktualni singl Markovskog "Sa suncem na ramenu“ nosi prepoznatljiv autorsko-producentski potpis, koji se oslanja na organske zvukove "toplih“ sintesajzera i ritam mašina osamdesetih! Mekani synth pasaži prizivaju produkciju njemačke synth – pop elektro scene s početka drugog milenija. Na valu nepretenciozne lirike, glazbeno – producentski priziva najbolje od Heppnera, Schillera i dua Blank & Jones.

Video spot za singl snimila je Stella Mešić: "Ideja spota i pokreta kojeg djevojke izvode proizlazi iz teksta pjesme. Naglasak sam stavila na njihove različitosti i žensku snagu, a u zajedničkim kadrovima, upravo u spoju različitosti, nastala je moćna energija. Odjeća i make-up prate osnovni zvuk pjesme u sintezi modernog i retro stila."

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Zanimljivosti Nekad je očaravala izgledom i ljepotom, a prati je izjava da se ne diže iz kreveta za manje od 10.000 dolara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene