susret s bivšim

Uplakana Tijana: Djevojka Janka Popovića Volarića u novoj ulozi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Markovu neprežaljenu ljubav u spotu je savršeno utjelovila srpska glumica Tijana Pečenčić.

 Jedan od najperspektivnijih mlađih glazbenika na hrvatskoj sceni Marko Vukes otvorio je novo poglavlje u karijeri. Nakon šest godina razišao se s grupom Joy u kojoj je bio glavni vokal, okupio je svoj bend znakovita imena Share love with others te objavio prvi samostalan singl i spot za pjesmu "Srce priznat neće". Pjesma govori o slučajnom susretu bivših partnera, o ljubavi koju je ona prekinula i trenutku kad mu pokušava sakriti da zna da je pogriješila.

Pogledaj i ovo Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 Čestitamo! Naš glazbenik i beogradska glumica nakon teškog perioda imaju razlog za slavlje, stigao im je sinčić, a otkrili su i njegovo ime!

Tekst i glazbu za ovu emocijama nabijenu pjesmu napisao je Marko Zeljković - Zelja, koji je ujedno i redatelj spota dok je za aranžman zaslužan Igor Ivanović. Spot se snimao u Samoboru i okolici Zagreba, a glavnu ulogu i Markovu neprežaljenu ljubav savršeno je utjelovila srpska glumica Tijana Pečenčić, hrvatskoj javnosti poznata iz domaće serije "Kud puklo da puklo" i djevojka Janka Popovića Volarića. Tijana je, sudeći prema kadrovima iz spota, maestralno odradila posao jer je bez izgovorene riječi, samo pokretom lica, vrhunski dočarala svaki stih u pjesmi, a svaku emociju je duboko proživjela. "Poslali smo joj pjesmu, a ona je oduševljeno prihvatila ulogu u spotu. Na suradnju je, kako mi je rekla, pristala jer je pjesmu na prvo slušanje jako emotivno doživjela. Mislim da je izvrsno i uvjerljivo odglumila, a ja sam prezadovoljan s ovime što smo napravili. Vjerujem u ovu pjesmu jer je već na prvo slušanje u meni probudila neopisive emocije, što zbog snažnog teksta, što zbog prekrasne melodije koja osvaja", rekao je Marko, kojeg već ovog vikenda očekuje nastup u Čakovcu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene