Marko Škugor (FOTO: PR)
Marko Škugor (FOTO: PR)

Nakon što je svojim hitom rasplakao mladenku, kumu i cijele svatove, Marko Škugor predstavlja novu pjesmu 'Usrid srca mog'.


Marko Škugor, ovogodišnji pobjednik Splitskog festivala, pripremio je novi spot i pjesmu 'Usrid srca mog'. No u ovoj pjesmi ima i novu ulogu – autora glazbe!

Vezani članci Marko Škugor najavio emotivni koncert (Foto: Dnevnik.hr) Romantičar bez granica: Šibenski slavuj otkrio zašto se supruga uvijek iznova zaljubi u njega Marko Škugor (Foto: Screenshot) "Vagabundu": Marko Škugor snimio novu himnu Dalmacije!

Marko Škugor na svoj rođendan predstavlja publici svoju novu pjesmu 'Usrid srca mog' za koju sam potpisuje glazbu, Štefanija Soldan tekst, a aranžman Leo Škaro. Redatelj je spota perspektivni Igor Goić.

"Usrid srca mog" pjesma je koja za mene ima poseban značaj, s obzirom na to da je to prva pjesma kojoj sam autor glazbe! Pjesma je to sa snažnom porukom o ljubavi koja je veća od života'', kazao je Marko Škugor o pjesmi.

Šibenski se slavuj nedavno pojavio u medijima i sa snimkom vjenčanja gdje je rasplakao mladu, kumu i ostale svatove svojom izvedbom pjesme "Samo s tobom sam upoznao ljubav" koju inače pjeva u duetu sa Oliverom, a zajedno su je predstavili publici prošle godine.
Redatelj spota Igor Goić kazao je: "U planiranju izrade spota za pjesmu 'Usrid srca mog' zaključili smo da bismo se malo odmakli od našeg načina izrade spotova. Naš stil je filmski pristup izrade spotova, odnosno što realniji setovi, gluma i priča. Kako smo i prije surađivali sa Markom kao izvođačem, nismo mogli ne primijetiti njegovu ekspresiju dok izvodi pjesmu – a upravo to smo s novim spotom htjeli naglasiti. Jednostavan set, jednostavna i logična priča te naglasak na Markovu izvođenju.

Nakon radnog ljeta u kojem je obišao cijelu obalu, pobijedio na Splitskom festivalu sa pjesmom 'Ka dica' i na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku s Četiri tenora odnio prvu nagradu publike, Marko priprema i zimsku turneju po Sloveniji na koju kreće 14. prosinca.