Pogledajte spot za novu pjesmu kantautora Marka Rudelića "Idemo na put".

Galerija


 

Vezani članci Bend Lege Popularni bend Lege nakon godinu dana pauze vraća se na scenu s lijepom baladom Nikolina Tomljanović Nikolina Tomljanović je publiku novim pop country singlom 'Želim da si tu' povela na putovanje sve do Nashvillea

"Idemo na put" s Markom Rudelićem

Pjesma o bijegu, o slobodi i življenju u sadašnjem trenutku novi je singl kantautora Marka Rudelića koji se dosad predstavio singlovima "Gdje si sad", "Krug" i "Živimo na rubu".

"Nova pjesma 'Idemo na put' nastala je prije pandemije i dobila sasvim novi značaj u ovoj cijeloj promjeni realnosti", poručuje Marko Rudelić te dodaje: "Za mene ona predstavlja utočište kad pomislim na putovanja, na uzbuđenje kada jednostavno odeš negdje bez razmišljanja o maskama, mjerama ili koliko doza cjepiva ti treba da bi otputovao."

Pjesmu je Marko Rudelić danas uživo predstavio u Umagu s bendom povodom Svjetskog dana glazbe, a osim novog singla, publika je imala prilike čuti i nove pjesme s nadolazećeg albuma. Glazbu i tekst potpisuje Marko Rudelić, a aranžman Ervis Pintar, Lari Šain i Vlado Kuzman. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Doringa i Tene Gašparac.