Premijera spota

Mladi kantautor Marko Rudelić u novoj pjesmi pjeva o bijegu, slobodi i življenju u sadašnjem trenutku

Marko Rudelić Marko Rudelić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Rudelić Marko Rudelić +0 Marko Rudelić Galerija

Pogledajte spot za novu pjesmu kantautora Marka Rudelića "Idemo na put".

 

Pogledaj i ovo Tidal Pull premijera Utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra sviraju na engleskom, a pjevaju na hrvatskom, poslušajte njihov novi singl

"Idemo na put" s Markom Rudelićem

Pjesma o bijegu, o slobodi i življenju u sadašnjem trenutku novi je singl kantautora Marka Rudelića koji se dosad predstavio singlovima "Gdje si sad", "Krug" i "Živimo na rubu".

"Nova pjesma 'Idemo na put' nastala je prije pandemije i dobila sasvim novi značaj u ovoj cijeloj promjeni realnosti", poručuje Marko Rudelić te dodaje: "Za mene ona predstavlja utočište kad pomislim na putovanja, na uzbuđenje kada jednostavno odeš negdje bez razmišljanja o maskama, mjerama ili koliko doza cjepiva ti treba da bi otputovao."

Pjesmu je Marko Rudelić danas uživo predstavio u Umagu s bendom povodom Svjetskog dana glazbe, a osim novog singla, publika je imala prilike čuti i nove pjesme s nadolazećeg albuma. Glazbu i tekst potpisuje Marko Rudelić, a aranžman Ervis Pintar, Lari Šain i Vlado Kuzman. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Doringa i Tene Gašparac.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene