Marko Kutlić (FOTO: Marko Vojvodić)
Marko Kutlić (FOTO: Marko Vojvodić)

Marko Kutlić opet je oduševio mnogobrojne obožavateljice.


Samozatajni glazbenik Marko Kutlić, koji oduševljava glasom, a posebno ženski dio publike i stasom, očarao je novom izvedbom.

Nakon što je prvim samostalnim singlom 'Srce se spasilo' odmah osvojio srca struke i publike te mjesta u samom vrhu nacionalne top-liste, Marko Kutlić još je jednom pokazao zašto je tiha patnja mnogih.

Izvedba i interpretacija nove pjesme, ali i pojava u videuspotu 'Usne tvoje', u kojem neodoljivo priziva neka prošla vremena, u maniri legendarnog Jamesa Deana, uistinu je nešto što se ne sluša i viđa često. Nesvakidašnji nastup, mirnoća, ali istodobna enerija, snaga i emocija kojom Marko zrači, jednostavno je neodoljiva, a za sve su krive, ženske usne.

Marko Kutlić (FOTO: Marko Vojvodić)
Marko Kutlić (FOTO: Marko Vojvodić)

"Danima sam, sjedeći u tišini svog doma i vozeći se zagrebačkim cestama, fućkao tonove koji su me doslovno progonili. Svakodnevno sam ih ponavljao i nikako mi nisu izlazili iz glave.U jednom trenutku, sjetio sam se da mi je prije jedno godinu dana moj dragi prijatelj, a sada i kolega, Aleksandar Čubrilo, poslao jedan zanimljiv tekst. Prošao sam kroz tekst istom melodijom i savršeno su se poklopile.

Nakon toga zaputio sam se prema prijateljima i kolegama iz deciBel Studia, Marku Vojvodiću i Igoru Ivanoviću, koji su svojim aranžmanom i produkcijom udahnuli toj melodiji i tekstu, modernim i moćnim zvukom jedan novi život, baš onakav kakav sam ja priželjkivao. Nastala je pjesma 'Usne tvoje'."

Riječ je o iskrenoj i, kako se kaže, pjesmi iz duše, za koju se nadam kako će pronaći put do srca mnogih, poručio je ovom prigodom Marko, 'Pjevam o ljubavi jer znam da je to ono što ljudima u današnjem svijetu najviše nedostaje. Svatko od nas ponekad je zbog vlastite greške pretrpio odlazak voljene osobe. Ovu pjesmu posvećujem svim onim ljudima koji žale zbog krivih poteza koje su napravili u životu, kao jedno ohrabrenje da život tu ne staje te da ustanu i krenu dalje!

Marko Kutlić (FOTO: Marko Vojvodić)
Marko Kutlić (FOTO: Marko Vojvodić)

Video za pjesmu snimao sam na tajnim lokacijama. Pokušali smo napraviti nešto drugačije od onog što možemo često vidjeti na malim ekranima. Taj dio sam prepustio u ruke velikim kreatvicima Igoru Ivanoviću / dB Studio i Davor Flamu, koji su smislili jednu art ideju, koja po meni savršeno odgovara uz pjesmu. U spotu glumi karizmatična i lijepa djevojka Helena Marinović, koja je odigrala ulogu glavne glumice, i svojom pojavom definitivno ukrasila cijelu priču. Mislim da smo dobili jedan jako zanimljiv video i nadam se da će se svidjeti ljudima.