Culture Club Revelin

Mark Knight dolazi u Dubrovnik

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Culture Club Revelin dijeli 2x2 ulaznice za Marka Knighta, a možda ih osvojite baš Vi!

Nakon veličanstvenog Carl Coxa, u goste Culture Cluba Revelin dolazi Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-a i producenta trenutno u svijetu, koji je odgovoran za neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki tulum Zatvaranje Toolroom sezone uz Marka Knighta

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top  100 DJ-a.  Još od samog ulaska među najveće DJ-e bio je nominiran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta. Kao producent, Mark je izgradio reputaciju s izvarendnim hitovima kao što su 'Man With The Red Face' (feat. Funkagenda), 'Downpipe' (feat. Underworld), 'Beautiful World' (feat. Tiesto) i 'Nothing Matters' (feat. Skin).

Jedan od najuspješnijih DJ-a dolazi u Dubrovnik

Nominiran je za rad Black Eyed Peas platinastom albumu 'The-End' koji spada među  3 najprodavanija albuma na  Beatport’s ‘Best Sellers List’, te za IDMA za njegov tjedni radio show Toolroom Knights. Markovi remixi  Florence & The Machine’s 'You’ve Got The Love' i njegov singl 'Your Love' su zadnji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice.

Imamo 2 x 2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a! Pošaljite nam zašto baš vi trebate osvojiti karte na mail natjecaj@novatv.hr. Imamo i dobitnike - Čestitamo!

Marin Peričić
Danijel Raič

Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. 2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom, a danas su njegovi učenici rezidenti na poznatim destinacijma kao što su Space –Ibiza, Ministry of Sound –London, Cocoon – Frankfurt, a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley.

Sva ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada, a zašto se hordi njegovih obožavatelja svakodnevno pridružuju novi ljudi, možete posvjedočiti na njegovom nastupu 30. svibnja u Culture Clubu Revelin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene