Bravo!

Mark Bagarić nastavlja graditi svoj glazbeni san, a sudeći po reakcijama na jako je dobrom putu!

Mark Bagarić Mark Bagarić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić +0 Mark Bagarić Galerija

Vlasnik nevjerojatnih vokalnih mogućnosti, Mark Bagarić, predstavlja spot za svoj drugi singl.

"Ti si moja pjesma“ nova je pjesma kojom Mark nastavlja graditi svoj glazbeni san, a sudeći po reakcijama na prethodnu, na jako dobrom je putu.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić ''Teško je to naći...'' Mark Bagarić progovorio o budućoj supruzi i djeci: ''Romantična sam duša, što Bog da, bit će''

Mark je za svoj novi singl snimio i video spot, a kadrovi iz prekrasne Opatije savršeno se uklapaju u glazbenu priču koju nam Mark priča u novoj pjesmi.

Suradnja s Markom već se na prvom singlu "Tvoje ime, moje je“ dojmila glazbenog producenta Silvija Pasarića pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

"Drago mi je da sam opet surađivao s Markom Bagarićem od kojeg u budućnosti možemo očekivati sve više i više. Pjesma je bržeg tempa i plesnog ritma i savršeno će se uklopiti u nadolazeće ljetno vrijeme", rekao je Silvio Pasarić prilikom predstavljanja pjesme

"Veseli me što predstavljam svoju novu pjesmu koju je radio Silvio Pasarić i nadam se da će se i publici svidjeti. Pjesma je ljubavna, vesela i nadam se da će svi plesati u ritmu s njom", rekao je Mark Bagarić o pjesmi.

Kao i za pjesmu "Tvoje ime, moje je“, glazbu i aranžman je radio Silvio Pasarić, no ovaj put, tekst je uz Silvija Pasarića pisao i Miki Solus te tako pjesmi dao poseban i prepoznatljiv štih.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene