Što kažete na pjesmu?

Poslušajte prvi singl Marka Bagarića koji je postao senzacija poslije Supertalenta: "Sve je ispalo točno kako sam zamišljao"

Mark Bagarić Mark Bagarić Dinko Bošnjak/PR 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 Mark Bagarić - 4 Mark Bagarić - 5 +10 Mark Bagarić - 6 Galerija

Mark Bagarić, zvijezda showa ''Supertalent'', predstavlja svoj prvi singl "Tvoje ime moje je" za koji je snimio i pripadajući spot.

Kada je krajem prošle godine stao na pozornicu ispred žirija popularnog showa "Supertalent'' svi su ostali šokirani posebnom i nesvakidašnjom bojom glasa koja je odjeknula dvoranom. Uslijedio je pljesak publike i odmah je svima bilo jasno - Mark Bagarić je kandidat koji će ostati zapamćen!

Pogledaj i ovo Mark Bagarić Je li srce još slobodno? Zbog Supertalenta živi svoje snove: Glazbena karijera mu je u usponu, a otkriva i detalje ljubavnog statusa koji sve zanima

Posebno se dojmio Janka Popovića Volarića od kojeg je dobio zlatni gumb i koji ga je direktno plasirao u polufinale. Iza ovog mladog karizmatičnog glazbenika stoji neopisiva energija i želja za napretkom, a to je pokazao svakom svojom sljedećom izvedbom.
Glazba mu je odmalena bila životni san, a svoj glazbeni put započeo je u njemačkoj inačici "Supertalenta'' i showu "Njemačka traži zvijezdu“, no pravi je uspjeh doživio upravo u Hrvatskoj.

Mark je rođen u Berlinu 1994. godine i cijeli svoj život je proveo tamo. U Hrvatsku se vratio prije nešto više od dvije godine kada su mu roditelji otišli u mirovinu. Tada je odlučio ostaviti sve u Berlinu i poći za roditeljima koje, kako kaže, nije želio ostaviti same.
Izuzetno poseban u svemu, Mark govori čak šest jezika: hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, ali mu je i dalje, pored svega, najveća inspiracija u životu glazba.

Nakon završetka showa, Mark je počeo tražiti pravu pjesmu s kojom će se dalje predstaviti publici i tako je pala odluka; svoj glazbeni san nastavit će u Menartu, a autor koji će mu od sada raditi pjesme bit će Silvio Pasarić.

Malo po malo i sve se posložilo na svoje mjesto; Mark danas ponosno predstavlja svoj prvi singl za koji je u režiji Matijasa Kneževića snimio i spot.

"Preko direktora Menarta, gospodina Komljenovića, upoznao sam producenta Silvija Pasarića. Odmah na prvu sam vidio da je to autor i producent koji točno zna što radi. Bio sam već i ranije nekoliko puta kod njega u studiju i pao je dogovor da ćemo krenuti snimati pjesmu "Tvoje ime moje je". Velika mi je čast što sam surađivao sa Silvijem jer, atmosfera i vibe, ma sve, sve je bilo tu. Što se tiče snimanje spota to je bilo najbolje i najsmiješnije iskustvo ikad. Matijas Knežević režirao je spot, a Dinko Bošnjak bio je zadužen za fotografije na setu. Sve je ispalo točno onako kako sam zamišljao da će biti. Od srca puno hvala svima jer ovo je samo početak", rekao je Mark Bagarić

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Silvio Pasarić, a pjesmu je masterirao Domagoj Perišić. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Albina +7 Albina Celebrity Prezgodna Albina u mini kostimu pokazala isklesane noge: ''Ljepotice, kraljice, navijamo za tebe!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene