Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Zagrebačkom festivalu ove će godine nastupati i Mario Huljev koji nam je odgovorio na nekoliko pitanja u kratkom intervjuu.


1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu.
Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Ove godina nastupiti ću sa pjesmom "Život je kriv", plesnom pjesmom ljubavne tematike a koju smo napisali Silvio Pasarić i moja malenkost. Pripremam se na žalost tako da se što prije riješim viroze koja me uhvatila, pa da za nastup budem zdrav. Puno tekućine, vitamina i odmora.

Boris Đurđević najavljuje nastup Colonije na Zagrebačkom festivalu - Stiže nova pjesma 'Crveni ruž'

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Znači mi mnogo, prvenstveno jer živim u Zagrebu, a i kvalitetom pjesama i izvođača, te naravno vrhunskom produkcijom, festival je postao pravi poligon za predstaviti novu pjesmu. Čast mi je biti dio festivala.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Vezani članci Alfi Kabiljo Alfi Kabiljo je prvi dobitnik posebnog priznanja Zagrebačkog festivala, 60 godina od autorskog debija Marko Kutlić (Foto: Mario Draušnik) Pjevač Marko Kutlić ima povoda za slavlje, u istom danu je dobio dva važna priznanja u svojoj karijeri

Naravno da mi je drago kada publika prepozna pjesmu, svakom umjetniku publika bi uvijek trebala biti najvažnija kao priznanje te kao pokazatelj da li nešto radim dobro ili loše.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

Uvijek se radi, evo momentalno liječim prehladu ali i pišem pjesme za slijedeći album. U 2015 planiram nastaviti sa promoviranjem svog drugog albuma "Dođi po još" i polako uz nastupe raditi na novim materijalima. Tu su još i pjesme na engleskom jeziku, tako da ko zna.. planova je puno, ali neplanirana pozitivna iznenađenja u životu su ipak najljepša.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook