Nezaboravan doživljaj

Mario Biondi podigao Lisinski na noge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U koncertu uživalo gotovo 1200 posjetitelja.

Mario Biondi sinoć je održao koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskogi digao na noge gotovo 1200 posjetitelja. Bio mu je to prvi nastup u Hrvatskoj, ali sigurno ne i posljednji jer je ljubav bila obostrana i višestruko uzvraćena.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Čak i same brojke govore o tome koliko hrvatska publika voli ovog šarmantnog Talijana, s obzirom da je noć prije u Parizu rasprodao koncert za 800 posjetitelja.

Zakazan i drugi koncert Doris Dragović u Zagrebu!

Sinoćnji koncert započeo je pjesmom „A Handful of Soul“, a svoju publiku osvajao je spontanošću i neposrednošću. Izuzetno raspoložen i zadovoljan, prošetao je kroz cijelu dvoranu, sjeo u publiku, fotografirao se s fanovima i plesao tijekom koncerta. Nakon puna dva sata svirke i 22 izvedene skladbe, koncert je zatvorio svojim najvećim hitom „This is What You Are“.

Publika ga je ispratila iz dvorane ovacijama i aplauzom, nakon čega je uslijedilo druženje i fotografiranje uz potpisivanje CD-ova u predvorju dvorane.

Danas je krenuo u Budimpeštu gdje će sutra održati svoj treći koncert u sklopu jesenske turneje na kojoj promovira svoj aktualni studijski album „SUN“ (Sony Music / Menart).

Uz sjajnu atmosferu i nesvakidašnju povezanost glazbenika s publikom, neupitno je da između ovog Talijana i Hrvata postoji tajna veza. To jest, više nije tajna, dokazana je!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene