Marina Orsag se na natjecanje prijavila snimkom nastupa kojeg je na engleskom jeziku izvela prije nekoliko mjeseci u Sofiji.


Nakon što je izabrana za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Evrope i Rusije, Marina Orsag u petak je i subotu nastupila u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika svjetskih regija na prestižnom natjecanju Jokenation. Golemi uspjeh mlade Hrvatice koja je ovaj jedinstveni umjetničko-zabavni izričaj donijela u Hrvatsku prije 10 godina te njime zarazila cijelu jugo-istočnu Evropu najveća je potvrda njezinog talenta budući da su tvorci Jokenationa najprestižnija imena komičarskog biznisa danas koja stoje iza projekata kao što su Comedy Central i Just for Laughs: Gags, a jedan od članova žirija je i Mick Perrin menadžer Eddieja Izzarda i Dylana Morana.

Video koji će vam natjerati suzu na oko! Od smijeha naravno!

Vezani članci Gruzijci prosvjeduju zbog novinara pretučenog u napadu na LGBT zajednicu - 4 Stotine ljudi izašle na ulice: Gruzijci prosvjeduju zbog smrti novinara pretučenog u napadu na LGBT zajednicu Hrvoje Zekanović Zekanović u Saboru podržao Grmoju: "To što mu se događa je nečuveno, pravda je na našoj strani. Nije svako ponašanje jednako vrijedno"

Marina se na natjecanje prijavila snimkom nastupa kojeg je na engleskom jeziku izvela prije nekoliko mjeseci u Sofiji. Pobjednike svake regije birali su glasači on-line i stručni sud, a iako je do posljednjeg trenutka bila među vodećih 3 prema glasovima publike, na kraju ju je odluka žirija vinula u zvijezde svjetskog show businessa. Titula jedne od 10 najsmiješnijih stand-up komičarki na kugli zemaljskoj u ovom trenutku donosi joj osim ugovora te nastupa u glamuroznoj dvorani Stravinski i svjetsku turneju na koju zajedno s kolegama pobjednicima s drugih kontinenata kreće 2016. godine.

Njezin uspjeh još je veći ako se uzme u obzir činjenica da je poslala svoj u cijelosti autorski nastup, a vlastiti tekst izvela je i u Montreuxu u petak i u subotu: Bilo je sjajno. Izvela sam brze fore o svemu i svačemu, od marihuane do LGBT tema, publika je reagirala odlično. Poslije su me zafrkavali da svi pričaju o maloj Hrvatici. Svi su me grlil, bilo je fakat sjajno!

Po povratku u Zagreb u ponedjeljak, Marina odlazi već sutradan u Beograd gdje će nastupiti nekoliko dana za redom nakon čega će se ponovo moći posvetiti svojoj udruzi i comedy klubu Studio smijeha, jedinom na ovim prostorima, čija je osnivačica i voditeljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook