'Girl'

Autor megapopularnog 'Happyja' već ima novu zaraznu pjesmu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premda nismo došli ni do polovice 2014. godine, Pharrell Williams već sad može reći da je ovo njegova godina.

Početkom godine Pharrell Williams kući je otišao s čak četiri nagrade Grammy te nominacijom za Oscara za pjesmu 'Happy' iz filma 'Despicable Me 2'.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

Pharrellu se sviđa splitski Happy!

Pjesma je objavljena na aktualnom albumu 'G  I  R  L' i postala je globalni hit koji se već mjesecima neumorno vrti na radio i tv postajama. No došlo je vrijeme i za novi singl 'Marilyn Monroe.'

Pharrellova karizma i glazbeno iskustvo bili su povod njegovom angažmanu u sedmoj sezoni popularnog glazbenog natjecanja 'The Voice' gdje će se pojaviti u ulozi glazbenog trenera.

'Pharrell je tijekom svoje karijere imao velik utjecaj kao mentor, producent i izvođač i zato je savršen za 'he Voice'. Trudimo se podignuti program na najvišu razinu. Osjećamo kao da pozdravljamo starog člana naše obitelji', komentirao je izvršni producent showa Mark Burnett.

Dok se Pharrell priprema za novu sezonu, njegov aktualni album, koji je izišao početkom ožujka, osvaja naklonost publike i kritike. Album se popeo na prvo mjesto prodaje na iTunesima kao i na prvom mjestu u čak 65 zemalja.

Na albumu se nalaze dueti s Aliciom Keys, Justinom Timberlakeom, kao i gostovanja Miley Cyrus, Daft Punka i JoJo. Uz to, Pharrell je radio i na novom soundtracku za film 'Čudesni Spider-Man 2', odnosno na novoj pjesmi Alicie Keys 'It´s On Again'. Soundtrack izlazi 22. travnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene