Poznata hrvatska spisateljica, stand up komičarka i imitatorica Marijana Perinić predstavila svoj novi roman.


U nasmijanoj i opuštenoj atmosferi sinoć je održano zagrebačko predstavljanje romana Jesi online? poznate hrvatske spisateljice, stand up komičarke, imitatorice i voditeljice Marijane Perinić.

Vezani članci Slika nije dostupna Podiže temperaturu: Nova Ženska priča s Nives Celzijus Slika nije dostupna "Bare" otkrio tko mu je najzgodnija Hrvatica

U ozračju netipičnom za promocije knjiga šarmantna i duhovita voditeljica Iva Šulentić okupljenima je otkrila mnoge Marijanine talente, o utjecaju društvenih mreža na prijateljstva i bliskost govorila je prof. dr. Mirjana Krizmanić, Milana Vuković Runjić osvrnula se na Marijanin talent za pisanje i muško-ženske odnose, tematiku koju problematizira Marijanin najnoviji, treći, roman, o suradnji s autoricom i radu na knjizi govorili su autor naslovnice poznati ilustrator i karikaturist Nik Titanik, kazavši kako je rad na knjizi dobrodošao odmak od praćenja hrvatske političke svakodnevnice te urednica Tajana Obradović koja je ustvrdila da iza Marijaninog uspjeha stoji neiscrpna energija i predan rad.

Među dvjestotinjak uzvanika promociji su prisustvovala i poznata lica hrvatskog javnoga života: političarka Mirela Holy, književnice Sanja Pilić, Ingrid Divković, Marina Vujčić, Ljiljana Matković, Rosi Kugli, Ivana Ergić, dvojac Envy Room, Ivana Plechinger, Lejla Kažinić-Kreho, Sandra Križanec, Antonija Šola, Emina Pršić, Robert Mareković.