Ne propustite!

Marijan Ban u Clubu Roko u petak 14.03.2014.

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Oči zaljubljene', 'Dok galebovi vrebaju', 'Noć je prekrasna', 'Doći ću ti u snovima', 'Morska vila'..., samo su neki od hitova koji će biti na repertoaru Cluba Roko u petak, 14. ožujka, kada će ondje svoj koncert održati Marijan Ban i Dikatatori u sklopu Splitske noći.

Bivši frontmen grupe Daleka obala i njegov prateći sastav Diktatori obećaju pravu dalmatinsku feštu koja počinje iza 22 sata, a nju će uveličati hitovima iz doba kad je Daleka obala harala hrvatskom glazbenom scenom, kao i onim novijeg datuma.

Pogledaj i ovo In Magazin: Daleka Obala - 1 nemaju rok trajanja Daleka obala nakon više od dva desetljeća stanke u eter lansirala novi album: "Ban je tu stalno uz nas"

Ban je postao poznat devedestih, kada je s Dalekom obalom objavio svoj prvi album „Daleka obala“, koji je iznijedrio velike hitove. Nakon toga uslijedilo je još pet njihovih zajedničkih albuma, a album „Staro zlato“ prvi je samostalni album Marijana Bana, objavljen 2003. godine.„U početku sam svirao dalmatinske pisme u tri akorda i u dva ritma (valcer i polka ). Vremenom su mi počele dolazit pisme, pa sam sve više vremena provodio uz gitaru sam u svojoj sobici ili zabavljajući ekipu sa jedrenja ili iz ulice“, sjeća se Ban kojemu je glazba pored ljubavi i zadovoljstva s vremenom postala i posao.

Opća Opasnost zapalila Club Roko!

Brojni hitovi koji su postali dio odrastanja mlađih generacija, kao i više od 2.500 koncertnih nastupa u 22 godine neosporan su dokaz bogate karijere velikog značaja ovog autora.

Legendarni splitski kantautor karakterističnog i jedinstvenog glasa uz pratnju vrhunski uigrane grupe Diktatori Zagrepčanima će u petak prirediti nezaboravnu feštu, a svoju ulaznicu po cijeni od 30 kuna kupite u pretprodaji u Clubu Roko te prostorijama Udruge studenata grada Splita u Ilici 54.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene