Marei
Marei Foto: Alessia Stelko

Pjesma „Sutra me ne zanima", objavljena je na istoimenom albumu prvijencu Marei - dvadesetrogodišnje umjetnice iz Istre, pravog imena Marina Žužić.


Svestrana umjetnica Marei objavila je novi singl i spot "Sutra me ne zanima". Zanimljiv detalj o novom spotu Marei je to da je ručno crtan ugljenom, sastavljen je od fotografija koje u brzini daju dojam kretanja, a pojavljuje se naravno i Marei. Spot je nastao u suradnji s Tetrabot studiom, točnije s Janjom Pilić koja je sve sama naslikala, fotografirala i snimila. Na kraju procesa, ekipa je sve to posložila i montirala u spot u samo jednoj noći!

Vezani članci Disco Occulto Iza sebe već imaju dva izdanja, no ovaj bend iz Zagreba prvi studijski album najavljuje singlom "Motel P" Boa II Boa II objavila animirani spot za pjesmu „Paraziti“, video je napravio mladi domaći suvremeni umjetnik

„Tehnički dio spota je animacija ugljena kojom se bavila Janja, a naknadno smo onda ubacile i snimke kako bi spot oživio. Ispalo je efektno jer djeluje kao da sam zatočena u tom papiru i ugljenu što opet izaziva lagani osjećaj tjeskobe koji se zajedno s melankolijom isprepliće u pjesmi "Sutra me ne zanima", opisuje Marei koja s redateljicom surađuje od spota za pjesmu "Ne budi me" kojeg je radila čitava ekipa iz studija Tetrabot, a potom i za pjesme "Hrani li te slatko" te božićnu "Smrznuto je sve".

Pjesma „Sutra me ne zanima", objavljena je na istoimenom albumu prvijencu Marei - dvadesetrogodišnje umjetnice iz Istre, pravog imena Marina Žužić.

Na albumu je počela raditi krajem 2018. godine, a prva napisana pjesma bila je „Sutra me ne zanima" koju je napisao Danijel Damjanović (autor i gitarista grupe Kultura). Ta je pjesma bila prvi atom iz kojeg se razvio čitav proces stvaranja albuma. Stoga album nosi i isto ime, a upravo im je za tu pjesmu najduže trebalo da je dovrše – gotovo godinu i pol!

Marei je iz glazbene obitelji i od djetinjstva je velik utjecaj na nju imala talijanska glazba koja se slušala doma, npr. Adriano Celentano i Lucio Dalla. Kasnije je to bio Evanescence, a u posljednjih pet godina Bob Dylan te bendovi Moloko, Chicago i America. Od pjevačica prati i voli Esperanzu Spalding i Lizz Wright. Marei i puno čita - 1-2 knjige tjedno - od romana, drama i poezije do povijesnih knjiga.

Od ove godine je studentica Glume na ADU Zagreb, a paralelno s tim završava i studij Odnosa s javnošću! Pjeva, svira flautu i piše tekstove za pjesme.

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti