Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko je rekao kako su prvaci pristuni samo u sportskom svijetu?


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Svakodnevica beba i male djece jednaka je pripremama najboljih svjetskih sportaša. Prema stručnjacima za kretanje djece, mališani između prve i treće godine u jednom su danu sposobni napraviti jednako koraka kao maratonac za vrijeme natjecanja.

Vezani članci Ljubavnici (Foto: PR) Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac Miroslav Kutle (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Još dva postupka protiv Kutle otišla u zastaru, on se i dalje skriva u BiH

U sklopu desetogodišnje međunarodne suradnje kompanije Procter & Gamble i Međunarodnog olimpijskog odbora, ' lansirana je Pampers igraonicu', program za djecu i roditelje koji otkriva brojne načine na koje se bebe interaktivno igraju. Kao dio programa, uz pomoć poznatih osoba ispitali su koliko su njihova djeca aktivna i nalazi se među njima možda neki novi olimpijac.

Pedometar, koji su osam sati nosili mališani, pokazao je koliko koraka i koju udaljenost prijeđu svakodnevno.

Simpatična voditeljica Mirna Maras izmjerila je korake svom sinu Niki. Trogodišnji Niko velika je spavalica pa je jedan dio mjerenja proveo u svom krevetiću. Svejedno napravio je zavidan broj koraka, njih čak 3822.

'Kod nas je čitava obitelj izuzetno aktivna i sportu pridajemo veliku pozornost. Zato podržavam ovu hvalevrijednu akciju P&G-a i Međunarodnog olimpijskog odbora čija je svrha aktivirati djecu – danas na igru, a sutra na sportsku aktivnost', rekla je TV voditeljica Mirna Maras.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook