premijera spota

Maligani nastavljaju oduševljavati publiku novim singlom "Svi znaju“, glavnu glumicu za spot su pronašli na zanimljiv način

Maligani Maligani Foto: PR

Maligani su bend koji je predstavio Nikola Bosilj, frontmen popularnih Mejaša koji se ovim projektom želio široj publici predstaviti kao autor.

Fantastičan projekt Maligani koji ste sigurno već primijetili na našoj sceni ponovno osvaja publiku sa svojim novim singlom "Svi znaju.“

Pogledaj i ovo Leteći odred premijera spota "Daleko je dom" poručuje Leteći odred ususret nastupa na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu

Riječ je o mladim glazbenicima koje je predstavio Nikola Bosilj, frontmen popularnih Mejaša koji se ovim projektom želio široj publici predstaviti kao autor. To mu je i pošlo za rukom jer Maligani iako nisu predugo na domaćoj sceni, bilježe odlične rezultate sa svakim novim singlom.

Aktualni singl "Svi znaju“ prenosi priču životnog lutalice koji bez izgubljene ljubavi ne vidi smisao života, a utjehu nalazi u društvu s gitarom i pjesmom. On je zapravo dobra duša i veseljak po karakteru kojemu ne treba puno, svi ga znaju i vole takvoga. Pjesma je pisana baš za Maligane, a nastala je taman prije korone. Neodoljivo podsjeća na stare pjesme hrvatske zabavne glazbe na kojoj smo svi odrasli, a upravo to će nam biti i vodilja za dalje, zaključio je Nikola Bosilj.

Dečki su se predstavili s pjesmom "Tisuću milja“ koja je nevjerojatnom brzinom osvojila srca publike, a ujedno se našla i na nacionalnoj top ljestvici najemitiranijih singlova HR Top 40.

Nastavili su dečki u odličnom tonu pa su tako s drugim singlom "Bog mi te da“, nastavili priču s Nikolom Bosiljem, koji ujedno potpisuje glazbu za aktualni singl Maligana „Svi znaju". Tekst je pisao Nenad Ninčević dok je na aranžmanu radio Branimir Mihaljević, baš kao i na prethodnom singlu.

Za videospot je zaslužan Petar Begović i Nikola Bosilj, koji je ujedno zaslužan za ideju, ali i montažu u spotu. Spot je sniman u Selnici, Međimurje, a glavnu glumicu su pronašli putem Facebooka.

“Po prvi puta smo se odlučili na ovaj izazov jer iz iskustva znam da publika koja zavoli izvođača zbog pjesama brzo se može poistovjetiti s likom i djelom. Zanimalo me koliko zapravo Maligani imaju svoje publike i na ovaj način smo dobili odgovor od ženskog dijela publike da ih vole. Javilo se dvadesetak prekrasnih cura koje Maligane prate od prve pjesme “Tisuću milja”, ali smo nažalost morali izabrati samo jednu. Glavna glumica u novom spotu je Marijana Mikac koja se jako dobro snašla ispred kamera i reflektora pa postoji velika vjerojatnost da ovakvo iskustvo ponovimo s fanovima za neki idući spot” zadovoljno je komentirao Nikola.

Čini se da su Maligani zajedno s autorom Nikolom Bosiljem, pronašli recept za singlove koji plijene pozornost sadašnje, ali i buduće publike. Dečki se sve ovo vrijeme marljivo spremaju za nastupe i u budućnosti možete očekivati od njih dobre pjesme, a onda i odličnu svirku jer kako kažu: “U ovim vremenima preostaje nam još samo glazba koja nas može držati emocionalno stabilnima i nadam se da će publika prepoznati ovu pjesmu kao nešto dobro i pozitivno te da će je pjevati u svojim domovima dok nam se ne vrate koncerti.”

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene