Ovo treba vidjeti

Maksim Mrvica odlazi u kamenolom: ''To će biti druga dimenzija''

Maksim Mrvica (FOTO: Danijel Bartolić) Maksim Mrvica (FOTO: Danijel Bartolić) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maksim Mrvica i Petra Fabian Kapov (Foto: Dnevnik.hr) Maksim Mrvica (FOTO: Danijel Bartolić) +0 Maksim Mrvica (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Maksim Mrvica dao je intervju za Dnevnik Nove TV i otkrio kako će izgledati njegov koncert sutra od 21h u Vinkuranskom kamenolomu na Medulinskoj rivijeri.

Naš najpriznatiji pijanist Maksim Mrvica otvorit će veličanstvenu pozornicu Rocks&Stars festivala koji se pod zvjezdanim nebom održava u starom rimskom kamenolomu u istarskom Vinkuranu. Nakon dužeg izbivanja, Mrvica se vraća domaćoj publici, u sklopu svoje velike svjetske turneje. Uz svoja najpoznatija djela, publici će predstaviti i novi album, inspiriran Kinom, ali i obrade poznatih hitova.

Pogledaj i ovo Maksim Mrvica - 4 Novi datum! Maksim Mrvica rasprodao je prvi koncert u Zagrebu pa najavio odmah drugi za one koji nisu stigli kupiti karte!

Maksim Mrvica i Petra Fabian Kapov (Foto: Dnevnik.hr) Maksim Mrvica i Petra Fabian Kapov (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Mislim da je moj posljednji koncert u Istri bio prije tri god. Jako se radujem ovom koncertu'', kazao je Maksim Mrvica koji je već jednom prilikom nastupao u kamenolomu.

''Kamenolom i takvi prostori daju drugu dimenziju prostoru. Vizualna podloga kao takva je također zanimljivija od dvorana. Ovo je sjajan prostor'', govori glazbenik.

S bendom cu predstaviti novi album, izdan je prije nekih mjesec dana. Radi se o drugačijem albumu, s klasičnom notom. Uz novi album, svirat ću i svoje najveće hitove'', otkrio je Maksim Mrvica koji nakon Istre nastavlja svoju turneju.

Maksim Mrvica (Foto: Dnevnik.hr) Maksim Mrvica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Turneja je započela u četvrtom mjesecu. Neki dan smo se vratili iz Kine. Nakon ovog koncerta imam koncert u Slčitu, pa putujemo za Australiju, pa Južnu Koreju, pa opet slijedi kineska turneja koja ima 40 koncerata'', kazao je glazbenik koji u Istri priprema pravu glazbenu poslasticu.

Maksim Mrvica (FOTO: Danijel Bartolić) Maksim Mrvica (FOTO: Danijel Bartolić)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene