INDEPENDENCE DAY

Majstori housea Ian Pooley i Tipura rasplesat će Masters u predblagdansku nedjelju

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Neovisno o tome gdje se nalazili, produženi vikend svima je drag. Neovisno i o prazniku, lijepo ga je provesti uz pjesmu i ples.

 Uoči nadolazećeg neradnog Dana neovisnosti, Masters i forty:love tim u nedjelju, 7. listopada pripremaju posebno plesno izdanje Independence Day s već provjerenim majstorima za pultom kluba.

  PR PR

Starog znanca Iana Pooleya ne treba posebno predstavljati. Iza njega su dva desetljeća bogate karijere, nastupi diljem svijeta, bezbrojna izdanja, kao i remixevi za izvođače poput Daft Punka, Deee-Lite i Carla Coxa te uvijek svježi materijali obogaćeni novim trendovima. Sličnog je zvuka i Igor Tipura. Melodični deep house isporučuje na svojoj etiketi Kitjen, ali i u ozbiljnim klubovima poput Roberta Johnsona.

Obojica su često izazivali osmijeh na lice uz mrdanje bokovima i po našim klubovima, a u ovom posebnom forty:love izdanju pridružit će im se domaćini Pepi Jogarde i Felver. Veseli četverac počinje zabavu u nedjelju u 19 sati i, neovisno o svemu, završava u ranim jutarnjim satima neradnog ponedjeljka.

Pogledaj i ovo PR INTERVJU NI NAKON 5 TISUĆA NASTUPA U ŽIVOTU, NISAM SE UMORIO DOBRE HRANE I PARTYJA
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene