U Revelin dolazi prema želji Studentskog zbora, kako bi veselim koncertom pozdravili brucoše pristigle u najljepši grad na svijetu.


Maja Šuput na vrhuncu karijere dolazi u dubrovački Culture club Revelin. Jer, kako drugačije nazvati trenutak u kojem je uporna i vrijedna Maja jedna od najtraženijih pjevačica u Hrvatskoj, pa i šire? Dok ju mnogi gledaju i navijaju za nju u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’, drugi s nestrpljenjem očekuju objavljivanje novog albuma.

Obožavatelji se slažu da je Maja Šuput zaslužila svoj odmor.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Šuput podijelila dragocjeni trenutak muža i sinčića, viđeno nisu odoljele komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga Maja Šuput - 3 Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji

Posebno kad svakih nekoliko tjedana Maja objavi novi single, od kojih svaki ponovo oduševi njezinu sve brojniju publiku. Zadnji u nizu singlova, ‘Lopove’, predstavila je potkraj rujna, prije njega bili su to ‘Amnezija’, ‘Neprilika’, ‘Hej Balkano’ i drugi koji će se naći na novom albumu.

U Revelin dolazi prema želji Studentskog zbora, kako bi veselim koncertom pozdravili brucoše pristigle u najljepši grad na svijetu. Sudeći prema interesu za ulaznice, nije teško pretpostaviti da će publika u Revelinu u noći sa subote na nedjelju, sa 7. na 8. studeni, pjevati i plesati s neumornom Majom Šuput.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook